Adventskök!

(Inlägget innehåller reklamlänkar till något fiffigt för liten älskling)

Adventskök.

..  Snöfall efterlängtat utanför. Spontana Junipussar. MammaMormor-vävda köksmattan. Julerosen jag fick av Storan. Och en Lillebror som idag funnits hos oss prick ett halvår.

Och Memoryspel med min fyraåring.Han vinner, varje gång. Eller också blir det oavgjort. Men jag ger inte upp! Och det viktigaste är att vi har det så himmelens trevligt tillsammans, ju. 

Så stort, alltsammans.

Sånt som gör mig bubblig i hjärtat av lycka.

Har ni sett söta kaninen?

Det är Bertils. Som han fick av M´s farbror och faster med familj, i doppresent. Ni vet, det är en liten värmekudde som man kan ta ur, värma och stoppa tillbaka.. så finns sedan en lurvig liten kaninkropp att krama när det är hurvigt. Eller kanske om en liten älskling har ont i magen? Eller bara behöver hjälp att slappna av lite. Hur mysig?

Jag kikade runt lite på nätet och hittade tre liknande mjuka varma gosedjur.

HÄR, HÄR och HÄR.

Ett sött julklappstips!

Minstingarna har snuviga smånäsor och pappan har ännu ett fredagsuppdrag med sitt TV-ljud-företag.. lite tråk, alltså. Men vi har det ju gott här hemma. Det är varmt och skönt. Vi kan vila, kurera småttingar och strax ska vi ut och möta snön. Så efterlängtad. Och friskluft är alltid en god idé!

 

Önskar er en fin fredag!

 

Lillafrun

Kommentar

  1. Lillafrun

   Tack fina du! … det här hemmet är som gjort för juleskrud liksom. Fattas bara en eller två eldstäder som vi kan elda i.. kakelugn finns ju, och järnspisen väntar nere i lagården på att få komma på plats. Men, var sak har sin tid. Och dom grejerna är inte härnäst… men nåån gång, så ska det och spraka varmt och gott ifrån jätnspisen till allt det där du ser på bilden 😉

   Trevlig helg till dig!

   Svara
 1. Ann-Christin

  Så fina bilder,speciellt på sallekatten och amaryllisblomman i fönstret.Trevlig helg till dig och din familj.

  Svara
  1. Lillafrun

   Han spanar ut på småfåglarna och fantiserar om en, till både frukost och middag… tack och lov har han inte fått tag i någon liten flaxande ännu. 😉
   Trevlig helg till dig med! 🙂

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *