Date.

IMG_3949

Den där bilden. Från vår bröllopsdag. Det var sommar,grönt och varmt. Och väldigt pirrigt.

Idag?

..Är det vinter, snövitt och kallt. Det pirrar i magen. Inte för att jag ska gifta mig, eller så. Det pirrar, för att mannen bjudit ut mig på fin restaurang, bara han och jag. Vi har en kväll framför oss, att vara bara man och fru, M och E. Avsluta långa meningar, hinna se varandra långa stunder i ögonen, hålla handen och helt enkelt njuta av tillsammanstid. Det känns ohyggligt glammigt, romantiskt och på samma gång; värkande i mammahjärtat. Precis, precis som det ska vara.

Vilken onsdag. Finare får man leta efter.

Kram/lillafrun

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Sååå mysigt! O man behöver det så väl <3
  Min man o jag ska åka bort nästa helg bara han o jag. Nu är ju dottern tio år och då är det beeeeeeetydligt enklare att lämna bort, men för det känns det ju ändå.
  Men hon har det fint med farmor, he he hennes man får flytta in i gästrummet så lilla loppan sover med farmor o hennes säng. Äter frukost i sängen och så myser de må du tro:)
  O då är man lugn när man åker bort. O vi behöver verkligen lite tid för oss nu. Det har varit mycket så vi ser verkligen fram emot den resan.
  Sov så sött och dröm om er fina middag på tu man hand.
  Kram Anna

  Svara
  1. Lillafrun

   Det var fantastiskt!! Och ungen överlevde ju utan oss 😉
   Vad mysigt för er! Att åka bort det får vi ta läängre fram. Hihi, så himla nice! Jag tycker lilla loppan gör heelt rätt i att sova med farmor!! 😀
   Gläds med er. KRAM
   (Och ja, jag har faktiskt varit alldeles lycklig över gårkvällen, hela dagen idag! <3)

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *