Helgblommorna!

Trädgårdslyckan bara stiger för var dag.

Det är så omåttligt festligt att tjava runt bland rabatterna och plocka sig en småstökig, alldeles underbar bukett.

Tänker också, förstås, ett varv till (som den tänkare jag är liksom)… på hur jag i våras, med till exempel ringblommorna… hur jag då fantiserade om hur det skulle komma att kännas där i sensommaren när jag äntligen skulle få skörda efter pysslet där på vårvintern och våren.. jag anade att det skulle vara mysigt att plocka persikofärgade ringblommor. Anandet stämde. Och mer därtill. Fröjdfullt, minst sagt!

 

Hoppas att ni får en god fredag! 

 

Lillafrun

Kommentar

 1. Anna

  Så ljuvligt att kunna plocka in sådana söta trädgårdsbuketter <3
  Önskar dig och ditt team en underbar helg!
  Varma kramar Anna

  Svara
  1. Lillafrun

   Ja det är det verkligen, jag känner mig liksom så himla rik på livet där jag spatserar i den småruffsiga trädgården… som inte är perfekt på något vis, men våran, liksom. <3

   KRAM fina Anna!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *