Att få kalla det här för hemma!

(Inlägget innehåller somriga reklamlänkar!)

Några timmar på vift.

Bland massor av trafik, skyndande människor och ett himla köphetsande. Bortom gården som är min plats på jorden. Ganska så härliga timmar, i alla fall. Där det allra bästa. Var att komma hem.

Krama skäggig pappa som smakat på HemmaPappaliv med tre små, för en stund. Och pussa småttingar. Där den ena log stort, den andre sa ”va bja du kom hem, mamma” och den tredje gastade ”mamamama!”, kröp i ilfart och letade under blusen efter något efterlängtat. 

Några timmar på vift.

Och tacksamheten. Över att få kalla det här för hemma. Är enorm.

På direkten när jag kom hem, invigde jag mitt sommarkit som jag roffade åt mig i farten under stadsturen.

Jag har hittat nya favoritlinnen förstår ni och har det nu i både marinblått (finns HÄR) och vitt (HÄR).

Och mjuka kjolen blev en favvis på en gång. Den hittar ni HÄR.

Mjukt och skönt. Och (!) fint!Vi har varit ute i sommarvärmen prick hela dagen. Ungarna nattades under dåndimpenvacker långpromenad. Junikvällen är ljuv. Och jag vill aldrig gå och lägga mig. Midsommartid. Vackraste jag vet.

Må gott!

 

Lillafrun

Kommentar

 1. Carolina

  Blir ju himla sugen på att prova på det här med att natta barn under promenad! Det kryper i kroppen på mig över att vara inne när det är så fina kvällar. Lite nojig över hur det blir när vi väl kommer hem igen bara, lyfter ni över dom till sängen direkt ni kommer hem igen?

  Svara
  1. Lillafrun

   Det är enormt mysigt! Det här är något vi har vant barnen vid från livets start, så dom är vana att vi flyttar dom hittan och dittan. Så mitt tips är helt klart att bara börja. Det är lite olika om vi lyfter in dom på direkten eller inte.. som igår var det så varmt att skuggan ute var skönare än inne i sovrummet..
   Lycka till <3

   Svara
 2. Tess

  SÅ fina!
  Hur tycker du linnet är i storlek?
  Älskar så din blogg!
  Min dröm att någon dag få bo som er!
  Vi renoverar just nu vårt första egna hus, en gammal brukslänga från 1800-talet. Otroligt fint & vacker liten by. Men den har tyvärr inte lika fantastiska vyer som eran gård. Är uppvuxen med liknande vyer så där känner jag mig som hemma.

  Svara
  1. Lillafrun

   Hej rara du!
   Normala skulle jag säga, jag tog min vanliga storlek 🙂
   Å, men ändå, så himla fantastiskt. All lycka med er brukslänga! <3

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *