När varje dag är ett liv!

(Inlägget innehåller två pussliga reklamlänkar)

GulleBertilen! Minstingen i gänget.

Å. Mitt mammahjärta konstaterar… att det är helt otroligt… vad livet är intensivt just nu.

Varje dag är som ett helt liv ibland!

 

Det kryllar mest av alldeles underbara såna där stunder ni ser på bilderna. Det är absolut full fart, men känns ändå frid och fröjd och jag nästan letar efter en unge för att allt känns så under kontroll. Där sjumånaders-Bertilen sitter förnöjt och leker bland tusen leksaker, ständigt uppassad av någon och pusselbygge är igång med jag vet inte hur många pussel på rad.

Pussla är ett älskat bestyr här hemma. Värma upp genom att räserbygga småpusslen. Och sedan fundera en längre stund, med många, många bitar.

Inne hos Adlibris finns massor med fina pussel.

Den HÄR pussellådan med fyra pussel i, fick barnen av deras älsklingsmorfar för ett tag sedan.

Kanske tänkt att bo i lilla byn, men vi lånade med oss hem. Bra drag av oss..

Och DESSA småpussel i trä, med 12 bitar finns i flera varianter och är så fina. Vi har både med Pettson och Alfons. Och Pippi förstås!

Syskonkärlek! Magi.

Vi myser. Där vi är ute och åker spark längs lillvägen. Skottar snö. Pysslar. Ser på film. Eller går promenad och mamman pustar och barnen sover. Så möter vi pappan till kvällen. Äter ljuvlig fisksoppa och nybakt bröd. När barnen somnat efter nattasagan, passar jag och M på att träna tillsammans och kilar upp på övervåningen för olika bestyr.. som att bestämma var vi vill ha lampor.. och förbereder för eldragning.

Sen känns det också ibland stundvis, som om någon står bakom ett hörn och filmar för dolda kameran eller så. När HemmaMamman med toffsen på snedden och rödblommiga kinderna av fulla livs-farten, försöker ta sig igenom vad som känns som det tjorvigaste av snår. Ruffsiga mamman och dom tre små barnen, där dubbelknutarna av modern knyts och det känns som att livet är en fars… bland kisspottor, stenlika viljestyrkor, av-bebbe-nerkräkt mor och hejdlöst busiga småttingar.

Älskvärt. Alltihop.

Januari blir februari. Vi landar i helg. Gudomligt. Trasslet av sovande människor i renbäddade sängen var ett härligt fredagsfaktum. Nu är det lördag. Jag njuter av tullisarna på köksbordet, doften av helgstädat hem och tanken på att tvättkorgen är tom. Men allra mest, av att alla är hemma, att långa lördagsfrukosten väntar .. att vi smider planer för helgen..lagom med att göra och mycket mys och återhämtning. Det är tanken!

Önskar er en fin helg!

Och ni, ni är ju bara bäst. Vilken uppskattning ni ger mig för orden och bilderna jag sänder er. Så himmelens tacksam och glad för det. Skulle vilja skicka en kram till er alla!

Lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Underbart <3 ditt sätt att beskriva det vackra i vardagen gör att jag ryser! Tack för att vi får följa med 🙂

  Svara
 2. Isabell

  Så imponerad av er. Barn, renovering och hinna få in träningen i det hela, så bra jobbat <3 Älskar att kika in här och få en glimt av ert liv.

  Kramar från oss på backen!

  Svara
  1. Lillafrun

   Du är för gullig!! <3 Tack för pepp!
   Våra barn är lika vana vid att vi diskar som att vi tränar, så det blir väldigt sällan något extra ståhejigt över ett träningspass.. om det är så att vi gympar under småttingvaken tid, alltså. Jag tror allt går, bara man vill. Ni med era djur och snart liten älskling, kommer klara hela alltet galant också!!

   KRAM från oss!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *