Septemberfredag med eftertänksamhet!

(inlägget innehåller en reklamlänk) Så blev det fredag.

-Igen.

Och sådär himla härligt, ännu en gång.
Det är alltid skönt med fredag. Det bara är så, visst?

 

Gnugga gruset ur ögonen. Lulla runt i nystädat hem. Sörpla kaffe i lugn och ro. Pyssla om småttingar. Snyta någons snoriga näsiga. Titta på Minsting och säga grattis på tremånadersdagen, älskling!. Vika lite tvätt. Gå ut och gunga i trägungan. Plocka äpplen.

Känna sig fredagsfin i en alldeles ljuvlig stickad tröja jag fann häromagen. Ni hittar den HÄR!

Säga hej till nyshemkommen Skäggig. Baka äppelkaka tillsammans med Minimannen. Fredagsfika. Ha bloggigt möte här på gården (blir det något utav det, får ni förstås veta!). Plocka små buketter av luktärter. Och avsluta med fredagsmys med precis hela familjen i Finsoffan, framför en döspännande film. ”Superhjälptarna”. Med åldersgräns. Från 7 år. Utan förälder, alltså. Vilken tur att jag hade barnen och M nära mig, då….

Och så tänker jag, ännu en gång. Vilken tur. Vilken ynnest. Vilken välsignelse. Att det blev såhär…

..Triss i älsklingar, menar jag.

Så lyckliga för lilla buketten småmänniskor. Mina och mannens skatter. Livets största. Och som vi alla älskar han som vi välsignats med, som grädden på livets mos;

Bertil! 3 månader gammal idag. Familjens Lillprins. Med den perfekta pussmunnen. Kärleken svämmar över.

 

 

Nu tar vi helg. Önskar er sköna dagar med sånt ni mår bra utav!

 

Lillafrun

Kommentar

 1. Sara Amsby

  Så fin tröja och så härligt inlägg, igen. Älskar att läsa om ditt liv som påminner så mycket om vårt! Att det får vara sådär idylliskt, eftersom det är just så ibland. Här i vackra Ångermanland, på landet, i lugnet ❤️ Så tack för all mysig läsning!

  Svara
 2. Ekenäsliv

  Fina vackra du <3
  Älskar att läsa dina vackra inlägg som innehåller så mycket kärlek och värme. Tacksamhet till livet och så mycket ödmjukhet.
  Beundrar verkligen dig ska du veta <3
  Idag skrev jag ett inlägg om trovärdighet och du är just precis en person som är så genuint trovärdig.
  Själv oroar jag mig så otroligt mycket för olika saker för att jag inte skulle verka vara just trovärdig. Med allt som hänt så är det liksom svårt att "vända tillbaka" till den man en gång var, det går liksom inte. Men jag behöver hitta nya spår som tar mig dit där jag vill vara. Och ett sätt som då ska kännas trovärdigt för mig. Att kunna fortsätta inspirera trots allt som hänt liksom.
  Förstår du hur jag menar?
  Ta hand om dig och dina vackerskatter <3
  Varma kramar Anna

  Svara
  1. Lillafrun

   FInaste Anna, DU är om någon trovärdig. Lita till dig själv, såklart kan du inte bara ”vända tillbaka” som du säger.. mycket har ju hänt senaste tiden och allt formar en, såklart. Det är det vackra (det bland massa annat) med livet, tänker jag..alla erfarenheter gör en rik på klokskap och ”nya jag”, alltid kan man utvecklas. Bara våga slappna av och var den fina Anna du är. KRAM till dig!!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *