Lillprinsen gör premiär!

Å. Tänk att han är en månad nu. Vår Lillprins.

Helt ljuvlig. Är så kär i honom att jag skulle kunna gråta en skvätt nu på stuberten. Så liten. Så rar. Så gossig. Ser ut att må så gott. Håller mig hårt om ett finger där han ligger och ammar. Tittar på mig med den där dyrbaraste blicken man kan få. Har redan fått sådär mjuka bebbelår. Och är bara helt omöjlig att inte vilja pussa tusen gånger om dagen.

Och när man blivit en månad gammal, blev det plötsligt fritt fram att få prova den där bebbeinsatsen till Snabbvagnen.

Lillebror, som ju faktiskt är pytteliten vaken nu och då nu. Så får man se dom där vackerblå. Lilla Storasyrran slumrandes bredvid.

Och ännu en gång hyllar vi den där barnvagnen. Får ständigt frågor om den och HÄR finns ett inlägg som jag skrev precis när vi köpt den….

Helgen i övrigt? 
Många, många timmar byggjobb. Sjunde julidagen och vår bröllopsdag. Familjehäng. Älskad sommarvärme. En lördagkväll där Storebror fick åka iväg alldeles själv och gå på konsert med sin Farmor och Farfar. Electric banana band var i stan förstår ni. Minimannen älskar dom. Lillan fick då också lite egentid med sin mor när Lillebror marathonsov och pappan brädfodringsjobbade. Kex-och-ost-bröllopsdagsdate i finsoffan. Raska promenader för mamman med dom yngsta småttngarna i sällis. Mammagympande. Trädgårdspåtande. Och massor av bäbissnus förstås. Nu är det söndagkväll och jag känner mig nästan lite vimmelkantig… det går i sån fart dagar som dessa. Jag spikar inte en endaste spik men det ammas, jagas ungar, lagas middag, serveras iskall rabarbersaft till svettiga darlingar, stoppar i hungriga små mellis, ammas igen, springer med kaffeflaskan och lilla kakan..och, ja ni fattar. Nu är det kvällsfrid, hemmet är småstädat (spånar finfint när man sågar för fönster) och snart, snart väntar kudden. Trots att jag nu är hur trött som helst, så är det här det absolut bästa livet jag vet om.

 

Hoppas ni haft goda helgdagar och gjort sånt ni mår bra utav.

Lillafrun

Kommentar

 1. Anne

  Hej lilla frun, jag vill tacka för en fin och helt fantastisk blogg! Du gör verkligen mina dagar… har jag en dålig dag så vet jag att jag blir glad av att titta in till dig här! Om jag vill ha inspiration, tittar jag in till dig! Jag blir så glad och tillfreds av att läsa din blogg, får både inspiration och glädje och lycka… vill själv försöka få det så fint i vårt gamla hus som ni har det i ert fina gamla hus. Det känns härligt att få ha den där lilla förväntan om att ”i kväll ska jag hälsa på hos lilla frun och se vad hon har pysslat med”… eller bläddra tillbaka i arkivet och läsa om er renoveringsresa med gården… eller hur er lilla fina familj växer…eller er vackra kärlek… eller din omtanke om din stora lilla familj… eller hur du njuter av ”små” saker och ”små” stunder… eller hur ni njuter av sommaren, eller hur tillochmed städning verkar bli roligt och mysigt. Att läsa dina beskrivningar av hur familjelivet med snickrande make och tre småttisar varav en nyfödd bebis, kombineras med städ/tvätt/handling/bakning/matlagning gör mig varm i hjärtat för du får det att inte alls verka lika meckigt som det ju faktiskt är (jag har fyra barn själv som jag levt ensam med ett bra tag)… så TACK för din underbart fina blogg! Sluta aldrig blogga….. Kram och ha det gott!!

  Svara
  1. Lillafrun

   Jag blir alldeles varm och kinderna och smått mållös- TACK. Vilken start du ger mig på denna måndag. Och du, händerna upp för dig. Vilken supermamma du är!! <3 Önskar dig en fin dag, så himmelens glad att just DU är en av alla som är här inne tillsammans med mig. KRAM!!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *