Kalasfina och Spännande livet!

Tänk att vi har sån storpojke nu, 4 år, som vill göra precis som pappan vid piffande. Ni vet, saltvattenspraya frillan, ta lukta-gott under armarna och dofta lite parfym. Dom var så söta där dom tillsammans stod och gjorde sig i ordning. Undertecknad small av, såklart.

Minimannen!

Mammas älsklingspojke.

Det där var ju i lördags. När vi klädde oss kalasfina hela gänget och gjorde oss redo för inte mindre än två kalas på raken. Slog in en herrans massa paket, pysslade kort och ordnade blommor för att ge härs och tvärs till älskade. Två 30-åringar, en 18-åring, en 22-åring och två älskade mödrar firades i helgen. <3 Rikedom med stor familj.

Titta där, då!

Liten Juniflicka i blus och blå hatt gick ej heller av för hackor.

 Själv var jag mycket nöjd över att hitta någonting kalasfint i garderoben som täckte mig, helst tillräckligt och lite till. Glad åt den där ”gammklänningen”.
Alltså. Dom där två. Så mycket kärlek.

… och nä, det är inte mycket mindre kärlek i denna syn.

Så himmelens stort, att vi ska få bli föräldrar till ännu en stjärna, jag och min älskade M. Vårt tredje tillsammansmirakel.

Livet är precis hur spännande och hur härligt som helst nu. Jag försöker vara i nuet så mycket jag bara kan… andas in varje god doft.. äppelblom, liljekonvalj, syrén… krama på dom där älskade tre massor och lite till… småttingarna och mannen.. klappa magen och njuta av dom lite småklämda buffningarna från bebbemagen… insupa.. hela alltet..

Å. <3

 

Lillafrun

 

Kommentar

 1. Jenny

  Så kalasfina ni är! Lite extra roligt att klä sig kalasfin på sommaren 😊 Din klänning är ljuvlig! Och dina pojkar har så fina shorts, både stor och liten, var har ni köpt dom?
  Ha en jättefin tisdag 🌞
  Vänliga hälsningar Jenny

  Svara
  1. Lillafrun

   tack snälla!!
   jamen visst är dom stiliga 😉 kappahl newbie för Sixtens del, nyköpta. kappahl förra året, för mannen.

   kram och hoppas du får en fin onsdag!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *