Kära Bäbisförberedelser!

Syskonmatchande. För tre (!) små småttingar!

 

Man vet ju inte, liksom. Förrän efteråt. När liten bäbis tänkt komma, menar jag.

Så mitt sätt att ladda batterierna och njuta som allra mest såhär i slutet, är att förbereda mig. Med att bäbispyssla. Massor. Boa. Fasligt städig och fejjig också. Men den extraivern hör ju samtidigt den här tiden på året till.. så ja, dubbelt upp alltså!

Inför-bäbis-listan checkas, mer och mer. Det kan vara en hel drös med preggoveckor kvar innan Minsting väljer att lämna preggolyan. Men jag tycker det är skönt att vara förberedd och i tid, med sånt jag kan. Kontrollmänniskan i mig, ni vet.

BB-väskan är nu komplett.

För det som fattades var en ny egen filt till Minsting. Bebbefilten. Häromdagen införskaffades den.

Alldeles ljuvlig. Hela lilla kitet med finshorts till Storebror, blus och shorts till Lillasyster och filt till Minsting matchar förfärligt fint ju. Hittade allt inne på kappahl.

Tänk att snart få linda in en alldeles färsk liten människa i den där mjuka, mjuka filten.

Jag är otroligt pirrig. Det är mer än spännande att gå i väntans tider. Så evigt tacksam som får vara med om det här igen.

….ni må tro att även mannen är på spänn.. än mer denna gång, eftersom vi hann vara på BB i endast 20 (!) minuter med lilla J…

En liten nervös handskriven lapp ligger på vingliga skåpet i köket.. där står sånt som (om läge finns) ska packas ner i BB-väskan när det väl är på gång. Typ kamera…

Men som sagt. Minsting får gärna bakas ett tag till. Men såå efterlängtad, det är det lilla knytet redan nu!

 

 

Nu har vi onsdagkväll här hemma. Pojkarna är ute och klipper gräset för första gången (vilket vårsommartecken!), Juniflickan softar framför Bolibomba med sin solhatt på sned och jag känner mig varm i hjärtat efter dagen. Hade Storan här på spontanlunch förstår ni, och onsdagen fick med ens en härlig guldkant. Ett gympapass väntar nu.. innan småttingar ska nattas… är så nykär i vårat sovrum med vackra dörröppningen. Den bara måste jag ju visa er, snarast! .. ni som följer på instagram (@lillafrunsdagbok) har kanske redan sett tjuvtjik?

Hoppas ni haft en god onsdag!

 

Lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Lycka till när det bär iväg! Trean sägs ju vara lurig, med vår tvåa var vi på BB i 10 min innan han var född, men med trean var vi där i 3h. 😊 känner spänningen genom bloggen, så härligt pirrigt! Önskar er en fin fin förlossning! PS. Om du behöver blogginspiration nån dag får du gärna knåpa ihop ett inlägg med lite måsten kring höga kusten, vi har bokat en stuga i Barsta (tror jag det heter?) en vecka i sommar! Är inte ute efter att turista utan mer ute efter lite guldklimpar, passande för en familj med tre småttingar. Kram!

  Svara
  1. Lillafrun

   Åh, tack! Det ska ju (enl BB) vara några veckor kvar.. men man vet ju aldrig.. känslan kan möjligtvis vara en annan hos den pregnanta 😉
   Jag har också hört så… att nummer två kan gå superfort och nummer tre ta längre tid. Jag hoppas på det!! Fast inte sååå mycket längre tid. Kan man få välja, tro? 😉

   Åh, vad härligt med högakustensemester! jag kanske gör en lite lista framöver, men bara så att jag svarar dig någonting nu på en gång så är mysigaste lilla gårdsbutiken i Nordingrå ett tips, äta lunch och fika urgott! Åka till ulvön är också så himla mysigt. Kika här—–> https://www.hogakusten.com/sv/upplevelser för mer!
   KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *