Fredagskänslan, tipsigt och helgplanerna!

(inlägget innehåller reklamlänkar)


Det är fredag. Preggot fredagsgympar. Barnen bygger hinderbana inne i Salen. Mamman lyxar med alldeles nyöppnad favoritkräm. Har ni inte provat Rituals. Gör det bara. Jag har nog hela serien nästan. Den här ljuvliga krämen är en av favoritprodukterna. Du hittar den HÄR, om du vill. 
Vi har sett årets första fjäril idag. Det droppar i rasande fart från lagårdstaket. Vi lapar sol och gläds åt att pappan kommer hem fredagstidigt.

Mina och barnens händer ser ut som sorbetglassar. Minimannen började och ville ha flera färger. Och jag hängde på. Så fint, ju!

Det koralliga lacket finns HÄR. Det Bubbelgumsrosa HÄR. Och det klassiskt röda HÄR. 

Älskar att svassa runt i hängselbrallan. Känner mig så härligt mammig i den.

Idag matchar jag brallan till en sprojlans ny tisha i vad som sägs vara vårens färg. Lila. En alldeles vanlig tisha men som ju uppenbarligen funkar fint för preggomagar också, jag gick bara upp en storlek.

Finns HÄR i massa härliga färger.

 

I helgen planerar jag att påta med massa mys. Som att kramas med darlingar, baka äppelpaj, börja peta ner blomsterfrön i jorden inför sommaren, sitta på gårdhustrappen och njuta i solen. Typ så.

Vad ska ni hitta på? Är det på-riktigt-vår där du bor.. eller är du också en norris som peppar för minsta lilla pyttevårtecken?

 

Fin helg, till er alla!

Lillafrun

 

Kommentar

 1. Linda

  Härligt med vårkänslor! Här på Öland är det som sagt äntligen VÅR! Plocksalladen börjar titta upp i pallkragen och koskit sprids som gödsel på åkrarna. Hoppas att det inte blir några bakslag i vädret nu…

  Svara
  1. Lillafrun

   jaa, här får vi nypa tag i varendaste liten våraning 😉 Det är fortfarande snödjup på en meter på många ställen på gräsmattan.. puh.
   Vad underbart med riiktig vår!!
   Hoppas du får en härlig helg, tack för att du delar med dig!

   Svara
 2. Sara

  Vi bor också i vinterland och har både anglat på sjön och lekt sandlåda i en snöhög idag. Märkligt ändå med riktig värme i all denna snö! Hoppas på en riktigt bra sommar och en ännu bättre höst. I augusti kommer förhoppningsvis en lillasyster födas hos oss 🙂

  Svara
  1. Lillafrun

   Hihi, ja men precis så är det.. som två årstider som brottas lite med varandra. Härligt med all sol då känns snömängden lite förlåten och så är det ju riktigt vårigt på eftermiddagarna 😉
   Ååh, GRATTIS! Hoppas att ni mår bra allihopa. <3 KRAM och fin helg till dig och familjen!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *