En ny vecka är här!

Det är måndagmorgon.

Och en ny vecka är här.

Vi tog lite sovmorgon i morse. Sådär som ju är så lyxigt att det inte är klokt, att kunna göra, bara sådär liksom.

Lillasyster snusade längst av oss alla.

Vi hade ju faktiskt en bubblande deg att ta hand om där på köksbänken. Två nattsuddare som i halvvaket tillstånd hjälptes åt att ordna den i natt. Det blev en mycket god måndagsfrukost, mao. (favoritreceptet finns HÄR!)Mysa på kökssoffan är aldrig fel.

I samma veva som bröd gräddades plåt efter plåt, kaffe sörplades och så vidare. Så plockades påsken bort. hhheejdå, påsken.” sa han, lite smådeppigt.

Och så skulle jag, som ju kände samma sak (vem tycker om att säga hejdå till något härligt liksom?) försöka vara den ”starka”. Min älskade Miniman som är så lik sin mor.

Lisa Nilsson spisas, pussel byggs och memory spelas. Mamman svassar ut i gårdshuset och letar fram krukor.. till den där darlingen ovan som Storan kom och leverade igår.

Fröpåsar plockas fram. Tvättmaskinen jobbar på för fullt. Barnen är gulligast på jorden. Brödet är paketerat. Och den här mamman har en dag där HemmaMammalivet uppskattas extra mycket.

Jag känner mig alldeles nipprig och nästan pirrig inför den här veckan. Det är lovat sol och plusgrader på rad och det är prick vad som önskas här i snövita norr. Preggoveckorna tickar på och det känns snart som att det är dags att börja bebbefixa lite.. håhå!

 

Önskar er en god start på veckan!

 

 

Lillafrun

 

Kommentar

 1. Lovisa

  Tack för ett härligt peppande inlägg! Här har vi det typ tvärtemot idag… Spöregn, griniga och bråkande barn, trött preggomamma osv.

  Svara
  1. Lillafrun

   <3 Det där var en peppig dag. Men kära hjärtanes, alla är inte sådär überpeppiga, jag känner igen din beskrivning också!! KRAM och heja dig, och god helg!

   Svara
 2. linda

  Här på Öland har det varit 32 grader i solen idag och igår. Sommarväder helt plötsligt. Men imorgon ska det tydligen bli 6 plus och mulet igen… Vädret är lustigt i år. Pendlar mellan vinter/vår/sommar, allt på en och samma vecka….

  Svara
  1. Lillafrun

   Ooh, det låter ju alldeles himmelskt! Förstår att det är svårt att hänga med då! Här i norr har vi haft riktig vargavinter i vad som känns som en evighet nu… inga tvivel på vilken årstid det varit/är, haha! 😛 .. men nuuu börjar vintern släppa taget. Tack och lov!

   Svara
 3. Ekenäsliv

  Hej raring <3
  Så mysig dag ni haft!
  Här har vi haft såååå skönt väder idag. Jag promenerar så mycket jag kan för att få frisk luft och känna mig så stark som möjligt för kommande behandling.
  När juvelen kom hem gick vi ut igen och hon fick äta glass på Ben & Jerrys, vi bara njöt av solen <3
  Ta hand om dig och skatterna dina <3
  Varma kramar Anna

  Svara
  1. Lillafrun

   Ja det var en väldigt bra dag <3
   Å, vad du är klok och stark som tar hand om dig själv på allra bästa vis. Önskar er en god, god helg!

   KRAM <3

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *