Att visa det minst älskade rummet här hemma (och tipsa om favoriter!).

(Inlägget innehåller adlinks).Där sitter knasiga Sallekatten och väntar på att få komma in till sitt favoritställe i hemmet. Vi hade precis varit uppe på vinden, letat i kartoner och tagit ner kläder från Storebror, till Lillasyster.

Ok. På er önskan. Beredda? Jag har svårt att inte älska varenda vrå här hemma, men här kommer ett utav dom mest använda, men minst älskade rummet;

Tada!

-Tvättstugan. Badrummet. Blöjhuset. Tre namn på dom där stackars avlånga kvadratmetrarna som är trånga, fullproppade, opraktiska och så längtiga. Längtiga efter att få sträcka ut sig lite, på en plats där det är tänkt. Där väggarna faktiskt är gjorda för att klara vatten och inte får svartmögel titt som tätt som måste skuras bort. Det här rummet ligger liksom i köket, kan man säga. En dörr i köket, och där bakom gömmer sig det där.

Men hey.

Det där är ändå rummet som jag använder och gläds åt att vi ändå har och som vanligt, försöker vi göra det bästa vi kan av situationen. Ordning och reda, rent och var sak på sin plats är en bra början, tycker jag. Det är lyx med tvättmaskin.Och lyxen späddes på i höstas när mannen kom hem med en torktumlare plötsligt. Försöker göra det så piffigt och trevligt det bara går. Korgar att dundra en massa i är fint tycker jag.

För några dagar sedan gick jag igenom varenda vrå där inne, prick varje pinal dammtorkades, väggarna skurades och så vidare. Så fräscht. Där uppe på hyllan står parfymer, dom mest använda smyckena ligger i en liten skål. Naggellacken ryms i en liten korg. Och så vidare.

Så. Där har ni alltså det där rummet jag på ett sätt uppskattar massor. Att det överhuvudtaget finns. Överbra just nu i livet är faktiskt att det ligger i anslutning till köket, där vi typ hänger dagarna i ända, och det med andra ord går i ett nafs att kasta in en tvätt i maskinen och så vidare. Men i övrigt… oh som jag längtar efter den där stora tvättstugan, där det faktiskt får plats ett tvättställ som jag inte behöver ha mitt i salen eller så. Ett större uttänkt rum, med förvaring, ytor och så vidare.

När vi nu är och hälsar på där inne tänkte jag tipsa om mina favvisar i badevarelset.

 1. Bästa silverinpackningen. Lyx på hög nivå när jag ger mig några extra duschminuter med den. Den och massa andra bra Maria Nila-produkter hittar ni HÄR. 
 2. Hudlotion.. i favoritmärket, som ni kanske anar. Finns HÄR i ett så lyxigt presentkit.
 3. Min absoluta favoritduschkräm. Blir till skum i handen. Doftar himmel. Finns i massa dofter, precis som allt från Rituals. Hittas HÄR i massa dofter.
 4. Smörigaste kroppskrämen. När jag åker till stan och M säger, jag swishar dig, unna dig själv något. Då blir det gärna en sån där burk. Olika dofter på den med. Den vita, doftar körsbärsblomma och rismjölk, finns HÄR. Den gröna, doftar Vit lotus, finns HÄR.
 5. Okej. Höjden av lyx. Kroppsskrubb. Finns också HÄR.
 6. Mot vinter- och HemmaMammastäd-torra händer. Handkräm. Finns HÄR.
 7. Och det där som gör att jag kan klara morgonen genom att sedan bara dra mössan över huvudet… Torrshampo. Himmelrike. Använt olika märken. Nu testar jag Disp. Finns för både blonda och mörka hår, HÄR. 

 

Det kanske minst favviga rummet, följt av en drös favoriter. Precis så.

Hoppas ni har en fin tisdag!

Lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Tack för alla fina tips! Rituals är ett okänt märke för mig men det låter som det bör testas. Swishar dig, unna dig nät.. Åååå så fin han verkar din man!

  Svara
  1. Lillafrun

   Å, vad roligt att du uppskattar. <3 Rituals är lyx för mig. Men faktiskt till ganska bra pris, liksom. Det finns ju så mycket som kostar alldeles föör massor, liksom 🙂
   Jaa, han är fin.
   Kram till dig och ha en god tisdag <3

   Svara
 2. Maria

  Hej! Jag har länge undrat över era ringar som man får se ibland. Är de titan eller vitguld? De är jättefina hur som! Har snöat in på titan men man ser inte det så jätteofta så svårt att få en uppfattning om hur det är. ?
  Ha de fint!

  Svara
 3. Linda

  Tusen tack för att du har lyssnat på dina läsares önskningar om fler ”stökiga” bilder och fler på rum som du kanske inte är riktigt lika nöjd med… Det känns så skönt att faktiskt få se att fler måste ha tålamod och ta en sak i taget ?. När man bara får se perfekta hem på internet är det så lätt att tro att alla har det så överallt hemma, och då bli stressad/otålig/missnöjd över olika vråer i ens egna hem. Så tack tack! Dessa inlägg uppskattas också. Och såklart även de mer ”piffiga”.

  Svara
  1. Lillafrun

   Så fint att du uppskattar! Jag förstår vad du menar och blir glad för dina ord. Tänket kring hemmet fungerar hos mig som övrigt i livet.. jag är bara så tacksam för det vi har. För mig är vårt hem perfekt.. för att det innehåller dom människor jag älskar mest och jag är evigt tacksam över denna gård som är vår.

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *