Lördag. Kalaspyssel. Kökslampor. Och en sista tur för denna gång.

Skitljuvligt! , sa treåringen som ett utav lördagmorgonens superlativ.

Där vi öppnade nya pyssellådan med våriga härliga färger. Han är en hejare på att skriva nu och behöver bara veta hur orden stavas så ordnar han stäverna helt på egen hand, fräsigt ändå. Samtliga i familjen donade i köket. Drömlamporna packades upp. Mannen började fixa med det. Jag och barnen pysslade födelsedagskort. Och slog in paket till älskad 11-åring.

Kan inte nog beskriva hur mycket vi njuter av denna helg. Och idag hade vi bestämt att bara göra lagom. Kalaspyssel tillsammans och fix med kökslampor (färdiga resultatet kan ni tjuvkika på insta stories). Och till eftermiddagen var vi ute på en löptur. Rättvist nu, att det är M som springer med vagnen. Jag har ju faktiskt en unge att konka på i alla fall..! Likt med Liten och Lillan i magen så väljer jag nu vid mitten av preggoteten att lägga springandet på längthyllan. Tänker smart och långsiktigt och så vidare, ni vet. Kondisträning får jag på annat vis i alla fall. Som att cykla, tabata och faktiskt när jag nu går med båda barnen i vagnen är pulsen rejält hög ofta.

Så. Nu är hela familjen kalasklädda. Gå-bort-blomman, paketen och korten och vi alla är mer än redo, för en garanterat mysig kalaskväll i Mäjadalen. Det var så längesedan vi sågs nu att jag känner mig alldeles otålig!

Må så gott, ni med!

 

Lillafrun

Kommentar

 1. Isabell

  Åh så glad för er efterlängtade tillsammanshelg. Så härligt. Och lamporna. Så himla drömmiga!

  Och så det här med att kommentera folks kroppar. Men alltså du passar så himla bra med kulan alltså. Det riktigt strålar om dig, kram!

  Svara
  1. Lillafrun

   Du är så fin och omtänksam. Tack snälla <3 Och jaa men visst är dom fina, ska visa bättre bild snart såklart <3
   Å, tack.. jag älskar att bära en plutt i magen. Det är magi. Den första tiden är det jag tycker är kruxigast, när energin går från min (kanske lite för) höga till mycket lägre.. och denna gång alldeles förskräckligt låg (och illamående)... men när dom där veckorna väl är förbi så bara älskar, älskar, älskar jag att vara preggo.

   KRAM till dig, fina du. Och God Söndag! <3

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *