Ett God morgon! och lite så.


22012018-IMG_0857

God morgon här från gården!

Det är tisdag och sån där typ av vardagsdag där Storebror pyser iväg till Förskolan och småvännerna för ett slag och jag och Juniflickan grejar och myser här hemma. 22012018-IMG_0854Våra barn är två små klätterapor.

Å. Vilken dag som helst borde det där drömmiga lamp-paketet vara framme hos oss. Nu hänger fortfarande stjärnorna kvar i köksfönsterna. Och jag börjar faktiskt vara riktigt less på dom och mer än pepp på dom där lantliga lamporna jag suktat efter länge.

22012018-IMG_0856

Den här bilden säger mig både, ”å vilka vackra köksfönster vi nu har”… och också ”ja just det, ja… ett sista lager linoljefärg behövs i varje smyg…”. -Huslivet!

Nix. Kikar bara in nu en snabbis nu och skickar ett God morgon, tisdag! och så. Kanske hinner jag kika in igen senare, med andra delen av svaren till frågestunden. Nu ska här sörplas ännu lite mer kaffe, vikas en massa tvätt och mysas med liten Juniflicka som just nu sitter och ”jobbar” för fullt med alla hennes och Storebrors verktyg. Hoppas på att solen letar sig fram och gör dagens barnvagnspromenad sådär lite extra härlig.

Ha en god dag alla ni!

Lillafrun

Kommentar

 1. Sara H

  Hej o godmorgon ?
  Här sitter jag i tidig otta o läser din fantastiska blogg tillsammans med min andra mugg kaffe ?
  Blir så nyfiken på vilka lampor du beställt så nu längtar jag tills du får ditt lamppaket och kan stilla min nyfikenhet ??
  Hoppas ni får en fantastisk dag ❤️?

  Svara
  1. Lillafrun

   Du är för rar, alltså! Tack för båda kommentarerna <3 <3 (din kommentar väntade bara på att godkännas, tydligen.. :))..

   Kram till dig och hoppas att DU har en hur härlig onsdag som helst!

   Svara
   1. Sara H

    Haha så tokigt ?? Eller egentligen inte ?? Det är ju bra att kommentarer måste godkännas, det tokiga är ju att jag är så ivrig ???? Ha en fin fin kväll finaste du ?
    Kram ?

    Svara
    1. Lillafrun

     Alltså, jag vette katten varför jag behövde godkänna en utav dina kommentarer. För det är egentligen bara nya kommenterare jag behöver godkänna, första gången liksom… men ibland blir det sådär. Jag gillar att du är ivrig!! 😉
     Hoppas du har god torsdag! Imorn är det fredag, ju!! 😀

     Svara
 2. Sara H

  Hej o god förmiddag!!
  Satt här i morse före tuppen o skrev ett inlägg, men jag tror jag gjorde nått galet när jag skickade iväg det ??
  I alla fall så skrev jag om hur jag njöt av att läsa din blogg tidigt i ottan och att jag var och är så nyfiken på lamporna som du nu väntar på ?
  Just nu när jag skriver sitter jag o njuter av all snö utanför mitt köksfönster och solen som kikar fram ?? Samt laddar gör skottning och lite plugg på det. Hoppas iaf att ni går en härlig fortsättning på dagen ??

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *