Typiska Torsdagsbestyr!

18012018-IMG_070718012018-IMG_070618012018-IMG_071418012018-IMG_069818012018-IMG_071018012018-IMG_0718

Precis så.

Torsdag idag.

Och typiska torsdagsbestyr här hemma. Ni vet. Extra mycket tvättande. Renbäddande. Omåttligt mycket diskande och vattensörplande för Juniflicka och Sallekatt. Helgstädningen. Med rosa trasa och älskad linoljesåpa. Då går det som hejsan. Alltsammans sköna sysslor när dagen började på fel sida. Bara hos mamman, tack och lov. En tur ute i snön till morgonen, spatserande efter vår lillväg. Det gjorde också susen.

Så längtar jag till vi ger oss ut igen och knatar iväg för att hämta hem liten Storebror. Han som pratar om ”Lillebror” varje dag och undrar om han har det bra där inne i magen, eller.

Snart helg, mao. Fast vår helg är inte av drömmigaste slaget, med tillsammanstid i massor alltså, då mannen har smågalna veckor nu. Men vi får i alla fall ses på morgnar och kvällar. Och det är ju ändå helgfeeling när det vankas fredag och sånt.

Har ni några trevliga helgplaner? Så roligt när ni berättar. <3

God torsdag!

Lillafrun

Kommentar

 1. Isabell

  Åh, heliga torsdagsstädningen.

  Hoppas allt går väl för M, med jobbandet och flängandet och så. Heja er!

  Imorgon ska jag på kontorsfest för alla 340 anställda på mitt kontor, med hatt-tema vilket kan bli smått hysteriskt roligt tänker jag! På lördag ska Höns-Hilton färdigställas innan nästa partaj – denna gång en 70årsfest. Sedan blir det söndag, typ veckans favoritdag. Då det blir hemmatid och OM jag har tur kommer hönsdamerna att flytta in redan då. Åh.

  Svara
  1. Lillafrun

   Jaa, den är helig 😉 funkar en fredag eller så också 😉
   Vi längtar tills det lugnar ner sig lite och bara blir vanlig-mycke! …
   Hoppas att din helg blev precis så härlig som den innan lät. Vad drömmigt med Hönshilton och hönsen, alltså!!

   KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *