Att vänta ett tredje mirakel.

07012018-IMG_038607012018-IMG_0398

”Heej Lillebror! <3”

För vi väntar ett tredje mirakel.

Storebror pussar och klappar på ”Lillebror”. För det är ingen bäbis där inne, ju. Det är en lillebror. Ja, det är i alla fall vissa av oss tydligen helt medvetna om. Vi andra är mest hur lyckliga som helst, över att det är någon där inne. Om det är en liten MinstLiten eller MinstLillan, det vet vi inte. Men en Minsting i magen, det är det. 07012018-IMG_0418

Livet är förunderligt.

….

När det tjocka snötäcket är borta sedan länge. När luktärtorna förhoppningsvis trasslar sig ännu en gång för oss och längtar ut till varma söderväggen vid gamla Gårdshuset. När det grönskar och det är så ljust och vackert att hjärtat nästan stannar för ett slag. Då, om allt går som vi önskar, blir vi fem i familjen. Småttingarna får ett syskon till och jag och mannen, ännu en stjärna att älska till månen och tillbaka.

07012018-IMG_0378Hela alltet. Att få ge barnen ännu ett syskon. Att Storebror ska bli världens finaste storebror till ännu en pluttis. Och Lillan, Juniflickan, ska bli Storasyster. Att få dela denna resa tillsammans med han som är min Kärlek och Trygghet i Livet. Min M. Att få vara med om denna magiska väntan, ännu en gång.

Allt. Känns precis hur stort, fantastiskt, mäktigt, pirrigt, orosamt, spännande och kärleksfullt som helst.

07012018-IMG_0400

Vi väntar ett tredje mirakel.

Tacksamheten är större än ord kan beskriva. Och lyckan lika så.

Så. Nu vet ni. Vi ska bli fem i familjen. Och jag lovar att berätta mer. Det finns massor med ord i mitt Mammahjärta. Men vi tar det eftersom. Hörs snart igen!

Lillafrun

Kommentar

 1. Isabell

  SÅ himla fint Emmeli, jag blir alldelens tårögd <3 Största grattiset till er, ska bli så roligt att se vilken liten en det är som tittar ut sedan. Så glad för er skull! Kramar !

  Svara
 2. K

  Åh, vilken fantastisk nyhet! STORT grattis till er! Har läst din blogg i drygt ett år och jag kan bara säga att det är den bästa blogg jag läst/läser. Har länge tänkt att jag skulle skriva några rader och nu kunde jag inte hålla mig längre.? Det är så roligt att läsa din blogg, den är uppmuntrande, inspirerande och jordnära-med mycket igenkänning. Tycker så mycket om dina ord och formuleringar. Man riktigt känner hur mycket du tycker om och bryr dig om dina nära och hur du menar det du skriver. Ditt liv är på många sätt ett drömliv som jag en gång önskar få uppleva. Tusen tack för fina bilder och tänkvärda ord och lycka till med allt som ligger framför. Varm kram/ K.

  Svara
  1. Lillafrun

   Hej och vad fantastiskt roligt att du skriver! Tack tack tack för både grattis och makalöst fina ord! <3 Allt gott till dig och än en gång; så roligt att du följer och dessutom lämnar spår 🙂 Kram!/ E

   Svara
 3. Olivia

  Men HURRA vilken rolig nyhet!! Det är ju så man själv blir lite nipprig för eran skull ? Stort stort grattis till hela familjen! ? Ser fram emot att få följa eran resa här
  Kramar

  Svara
 4. Anna

  Åh så fantastiskt!! Jag blir också alldeles tårögd! Ni verkar vara en sådan fin och kärleksfull familj! All lycka till! Kram Anna

  Svara
 5. Caroline

  Grattis till hela familjen, vilka underbara nyheter!!? Vi väntar också ett tredje barn nu i vår. Tänk, trebarnsmammor en sån lycka. Ser fram emot att få följa er.
  Kram Caroline

  Svara
 6. Johanna

  Stort stort grattis! En underbar nyhet och ljuvliga bilder. Tack för att jag får följa med på resan i din härliga blogg! ?

  Svara
 7. Therese

  Men Åhh så spännande att få följa med på ännu en ”bebisresa”! ?
  Stort GRATTIS och tack för en finfin blogg som innehåller allt! ?☺️

  Svara
 8. Anna

  Åh, grattis!! Går här och hoppas på ett plus jag med. Har en tjej som är lika gammal som er Juni och egentligen skulle det kommit ett syskon i juni, men bebisen levde inte upptäckte vi på ul i vecka 12, så ofattbart och hemskt! Trodde ju inte att sånt hände (fast jag egentligen vet att det gör det, men du fattar). Ska bli så roligt att följa dig!! Kramar!

  Svara
 9. Jeane

  Varmt grattis till er och mor- och farföräldrar och ja, hela släkten (en ny kusin att älska)! Vilken härlig nyhet! Känner er ju inte men följer din blogg med glädje.

  Svara
 10. Sandra

  Å grattis!! Vilken underbar nyhet! Jag fick mitt tredje barn i september ? Roligt att få följa ännu en graviditet och en ny liten bebis ?

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *