En bra start på en sommarlovsmorgon.

21062015-IMG_6745 21062015-IMG_6747 21062015-IMG_6749

 

God morgon!

 

Det är måndagmorgon och jag sitter här;

Svettig och nysprungen och fett nöjd över att jag tog mig upp när väckaren ringde. Det är inte ofta jag springer utan frukost i magen, det händer någon gång ibland. Skulle ljuga om jag sa att det är dom turerna som är dom där jag känner mig som starkas och snabbas… snarare är det väldigt mycket pannben. Men om sommaren är det helt idylliskt att morgonträna, särskilt en sån här morgon när det är lugnt och stilla och doftar så gott överallt. Att vakna till liv för varje steg, andas. Sedan få komma hem, kasta sig på gräset och pusta ut, eftersvettas och blicka upp mot himlen som är klädd av ljuslila syren här och där.

Det, är rent magiskt tycker jag.

21062015-IMG_6750

Nu ska jag äta frukost med mina pojkar. Sommarlovsmorgon, alltså.

Må så gott!

Lillafrun

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Låter onekligen härligt som du beskriver det iaf 🙂
  Här är syrenerna överblommade… Men nu börjar ju allt annat att blomma 🙂
  Men lite mer värme skulle jag allt önska måste jag säga.. Brrr, kofta, byxor på i juni… Nä, nu vill jag ha klänning var dag 😉
  Ha de fint!
  Kram Anna

  Svara
  1. Lillafrun

   😀 Det var det! Särskilt när man är klar med hela rundan och kommer hem och får pusta ut 😉
   Åh, förstår. Men då har ni andra blomster på g. Vi är ju lite efter 🙂 Dock njuter jag bara av det. I år hade vi midsommarblomster superfina på midsommar, dom brukar ju alltid vara utblommade annars…
   Men jag säger som du; lite mer värme, tack! 😀
   Ha det så gott och hejja på med alla val 😉
   KRAM

   Svara
 2. Anne-May

  Wow vad häftigt! Verkar ju helt underbart. Hoppas få se massor av bilder därifrån. Och vilket skåp. Gud så fint.
  Jag är ganska ny här inne på din blogg och instagram. Tycker både bloggen och insta är fantastisk mysig och härlig. Jättekul att jag hittade dig/er, hihi.
  Vad jag har förstått har ni ju flyttat, vart då? Långt från där ni bodde förut i lägenhet? Vill se mer bilder från erat hus! ☺
  Själv bor jag också i drömhuset på landet med min sambo och vovve. Landet är det bästa!
  Ha det gott!
  Kram från Anne-May, 22 år från Värmland.

  Svara
  1. Lillafrun

   😀
   Så roligt att du hittat hit, Välkommen!
   Vet du, jag sparar dina frågor, så kanske jag har en frågestund här i dagarna. Om intresse finns!

   Åh så härligt det låter!! Och vovve! Det skulle min Liten bli avis på 😉

   Ha det så fint!
   KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *