Idag tar jag min examen.

05062015-IMG_5606

Så blev det den där dagen som tidigare bara fantiserats om. Nu är den här.

Idag får jag och mina fina vänner vår examen.

Jag känner mig så ohyggligt stolt och tacksam. Jag klarade det!

Highfivar med mina två älskade pojkar, dom är min styrka och kraft.

05062015-IMG_5604

Min examensmorgon började med den där typiska mardrömmen att vakna bara några minuter innan man borde gå ut genom dörren. Som tur var, var det ju bara en dröm. Mitt alarmgäng ringde i kör strax efter 06. Då var jag och Torehunden ute på morgonrunda. Helt perfekt start på denna dag!

Idag firar vi!

 Pojkarna med fluga till finskjortan och mamman i finklänning.

Lillafrun

Kommentar

 1. Sara

  Hej o godmorgon!!
  Vill passa på o säga grattis till din examen!!! Har fått följt dig i nästan 2 år nu o därmed oxå fått läst i hur du pysslat o kämpat in i det sista. Grymt jobbat tjejen!!! Hoppas du får en fantastisk dag och njut i massor. Ska oxå bli spännande att få följa vart du och din lilla familj tar vägen här näst. Kramar från Timrå!!

  Svara
 2. Monica

  Ett stort grattis från familjen Ekman i Lisagrind. Njut nu av dagen och din prestation, innan du slänger dig över nästa fas i livet … Vi ses i sommar!

  Svara
 3. Therese

  Hej och stort grattis på din stora dag!! Njut och sträck på dig extra, grymt bra jobbat av dig och ditt team 🙂 Ska bli spännande att höra om era kommande planer.

  Svara
 4. Hanna W

  MEGASTORT-BAMSEGRATTIS på din examensdag! Vad roligt det är att följa dig/er. Du är grym! 😀

  Svara
  1. Lillafrun

   TACK snälla Du!
   Vemodet höll sig borta heela dagen…. tills vi verkligen skulle säga hejdå på kvällen och vi satt och storgrät.

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *