Födelsedagskalas med stort F.

IMG_2883-red IMG_2884-red

Jo, jo! Vi var på 6-årskalas igår.

Så vansinnigt mysigt och festligt så.

Det hängde mängder av ballonger i taket, sjöngs ja må han leva många gånger om. Det öppnades paket i raketfart, lektes på livet. Så åt vi hemmapizza, enligt 6åringens önskan och till sist kalasfikade vi så det nästan stod ut genom öronen på oss.

Ett så himla fint födelsedagskalas!

Bildregn. Kommer här:

IMG_2888-red

Liten tyckte pizza var himmelskt, och åt på glatta livet.IMG_2917-red Ständigt vaktad Miniman, av alla gullisar i familjen. Vilken lycka, alltså!IMG_2902-red Födelsedagsbarnet ena present. Så jädrans läskiga! Hulkens händer..

IMG_2910-red
Det lektes för fullt med alla nya grejer. Med tungan rätt i mun, byggdes lego samtidigt som Liten försökte norpa åt sig något han tyckte verkade intressant. IMG_2904-red Och där var morsan också; i ny blus från kappahl. Så himla söt och framförallt väldigt skön.


IMG_2948-red IMG_2999-redIMG_2992-red

Grattis på födelsedagen, älskade barn. <3

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen; det är en gåva, det där. Alla älskade människor vi har runt omkring oss, menar jag.

Och idag är det söndag och vi har ännu ett födelsedagsbarn i familjen… vilken kalashelg, alltså! Idag är det min älskade lilla Mammas dag.

Må så gott idag!

Lillafrun

Kommentar

 1. Anna

  Hej! Vad är de för smarriga kakor/tårta? Ska ha kalas snart så behöver lite bra tips! 🙂 Kram!

  Svara
  1. Lillafrun

   Hejsan! 🙂
   Åh, det där var Storan som bakat hela alltet, så jag har varken recept eller vet exakt vad allt var 🙂 … men bland annat en fantastiskt god tårta (sockerkaksbotten) med banan på ena lagret och nutellagrädde på ett annat.. sen tror jag det var chokladbitar i också. Smarrigt! 🙂
   Sen var det chokladbollar, fudgekaka.. typ på ship shop cookie-kaka med non-stop..
   Och så en långpannekaka med hallon i och någon glasyr. Långpannekaka är ju det bästa vid kalas, tycker jag! 😀

   Kram!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *