Torsdagssurr.

IMG_2787-redSå var det plötsligt kväll och blåsten håller i sig, milt sagt. Här inne brinner ljus och vi gäspar i kapp, allihopa inklusive Torehunden. Rosorna står vackra och vi har en så skön kväll.

Liten tussar omkring i pyjamas och ska strax sova. Jag tänker natta honom ikväll….. (läs: jag tänker lägga mig astidigt. Sovmorgon i morse och är tröttare än nånsin idag. Så kan det gå!).

IMG_2784-red

Det har varit en fin dag; med bland annat ett droppsvettigt cykelpass i det där hardcoregymmet, lek med Liten och i eftermiddags var vi iväg på en så vansinnigt mysig tur. En sån jag bara älskar. Men det tar vi imorn eller så.

IMG_2788-red

Nu ska jag gäspa några gäspar till, koka välling till S och sedan försöka flirta med mig honom upp till den där stora bäddsoffan som är så himla skön.

Och imorn är det fredag! Jädrans vad jag längtar!!!

Godnatt, säger vi.

Lillafrun

Kommentar

  1. Lillafrun

   Haha! Nää 😉 eller jo jädrans, kom på att vi faktiskt gjorde en tvärvändning idag för att jag såg vackra fönster! 😉 men! Det var inte den rundan jag menade <3 godnatt! (Beslöt mig för att härda en stund till.. 😉 S sover :))

   Svara
  1. Lillafrun

   Heej! 🙂
   Fullkornsvälling till kvällen. På morgonen äter han fiberhavregrynsgröt med oss, han med hackad aprikos i, för järnets skull.
   Kram!

   Svara
 1. Maddo -nybliven mamma

  Tänk att det är fredag imorgon igen, dagarna går så fort när en har barn! jämfört med när en var gravid och bara gick och väntade och väntade och väntade….!
  Livet är härligare nu måste jag säga 🙂
  Trevlig helg//Maddo

  Svara
  1. Lillafrun

   Åh stort, stort grattis till dig, mamman! <3
   Var precis in och kikade hos dig, så fin blogg du har! Och så roligt att hyra hus!! 🙂
   All lycka till er! KRAM! Och ja, visst svischar livet fram på ett sätt som är obeskrivligt! 😉 trevlig helg!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *