Livets första.

IMG_2194-red

Hej på er, denna helt makalöst regniga måndag!

Nu har jag kastat det där med att låtsasjobba åt fanders och har idag livs- och världspremiärat som musikfröken. På-riktigt-jobbat livets första dag, liksom. Så himla roligt har jag haft och fantastiskt trött var jag när jag kom hem.

Jag ska ju bara vara Liten-ledig nu och njuta, njuta, njuta och har enbart en enda sak kvar på högskolan; att gå på examensceremonin i början av juni. Men, jag kunde helt sonika inte tacka nej till detta lilla vik-erbjudande som jag fick förfrågan om för några veckor sedan. Litet, lagom och en nyttig och härlig smak av det riktiga jobblivet. Liten och mannen har hejat på mig att ta detta uppdrag nu, trots att jag bara vill ha ett stort andrum, och det är jag så glad för.

IMG_2184-red

Jag pratade högt för mig själv när jag brummade iväg i morse. Jag som typ aldrig kör bil, fick lov att övningsköra med mig själv första biten. Men det där är ju som att cykla, inga konstigheter. Så var nästa steg att hitta till skolorna jag skulle vara på. Eftersom jag besitter näst intill noll och inget lokalsinne, så har jag övningskört med mannen en gång innan (det har jag varit tvungen att göra när jag varit ute på praktik tidigare år också… ha ha), men var ändå nervös för att tjabbla bort mig. Blev därför så omåttligt nöjd över mig själv när allt bara flutit på och gått så bra. Hela dagen.

Åhå, vilken pangmåndag!

IMG_2192-red

Ramlade in genom dörren och fick en småspringandes, gubbskrattande Miniman till mötes. Och så mannen förstås, som kom lugnt och lommande efter, med det där finurliga leendet jag bara älskar. Dom där två, alltså. Bästa.

 Vi har njutit av eftermiddag tillsammns, med bland annat en långpromenad i regnet.

IMG_2189-red

Väldans äventyrligt(och vansinnigt blött)!

Måndag. På-riktigt-jobbat, alltså. Fett coolt.

Allt gott till er!

Lillafrun

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Heja dig va roligt!!!!!!
  Här har solen skinit, men jösses vad det har blåååååst istället.. Fast kanske bättre än regn ändå;-)
  Kram på dig!

  Svara
  1. Lillafrun

   Tack gulleDu!! Så jädrans trött jag var efteråt, av EN sketen dag….
   Ja, hellre sol och blåst är SNÖ.. känn på den 😉 Det är så uuunderbart att bo i norrnorr, alltså… (hon som ”små smått” börjat bli tokless på att på såhäär långt norrut…lagomNorrland är det bästa!)
   KRAM

   Svara
 2. Karin H

  FF! Färdig Fröken! Vilken härlig känsla:D
  Så gulliga Minimannes inlägg är;) Och vad spännande med flytt! Jag kan bara tänka mig allt pirr:)
  Kram Karin H, 25-årig Södermanlandsbo

  Svara
  1. Lillafrun

   haha, åh FF, vilket underbart uttryck!!
   Ja han kan det där med att blogga, han 😉
   Det är vansinnigt spännande och jag vill att allt ska vara klart och nerpackat; NU!
   KRAM tillbaka, så glad jag blev att dina ord! 😀
   Ha en fin dag!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *