Att ha ett litet projekt framför sig…

IMG_1243-red

1:a april.

Idag är det stora fix- och packardagen här hemma!

Jag lägger i högar och tänker dag-för-dag, men liks förbaskat har jag 200 ombyten med. Fast faktiskt mest till Liten. Och det är ju rätt befogat, om man inte vill hålla på och tvätta när man är på semester. Jo, jo semester, ja. Det är precis en sån vi ska på. Hälsa på älskade och varva ner ännu mer och ha det lugnt och skönt och äta gott och umgås och bara vara-vara. Påskfirande. Kan vara min favorit! IMG_1244-red

Jag packar en hög av pastelligt och några par jeans och min nya fjärilsblus och den där nya silkeslena halsduken. Sen får det vara bra med fancypancykläder, liksom. Krutet läggs på vara-ute-i-alla-väder-kläder och-motionerar-kläder, istället.

Liten har en egen väska. Och den är proppfull.

Jag ska ha minst ett par skjortor med mig, sa han. Och min nya stass jag fick i födelsedagspresent och lite annat smått och gott och fräscht… 

-jag fixart, sa jag.

IMG_1248-red

IMG_1250-red

Trots att vi ändå bara är tre, så är det en hel del pinaler och saker att komma ihåg. Jag skriver listor som en galning, då brukar det lösa sig bra. Så älskar jag när jag får checka av!

IMG_1261-red IMG_1258-red

Minimannens senaste stass. Så snygg så man kolavippar!

Men innan vi fortsätter det här projektet, ska här sörplas dagens godaste kaffe och mysas med Miniman.

Lillafrun.

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Ha ha ha känner såååå väl igen det där. Packar utifall att… Om jag spiller, om… 😉
  Ha nu en riktigt skön påskhelg och semester med era nära och kära!
  Varma påskkramar Anna

  Svara
  1. Lillafrun

   haha, ja precis så 😛 Det är ju så olika; rätt som det är kan S ha samma kläder lätt som en plätt i ett par dagar. I annat fall behövs det flera ombyten på en och samma dag. Så det är bara gardera, tänker jag 😉
   Tack snälla du, och detsamma till dig!!
   Glad påsk! <3
   KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *