En lite finare måndagmorgon.

IMG_0666-red IMG_0667-red IMG_0675-red IMG_0677-red IMG_0678-red IMG_0672-red IMG_0681-red IMG_0685-red

En sån med pretto-frukost med nybakt bröd. Det är inte så pretentiöst som det låter. Brödförrådet tog helt enkelt tvärslut igår.

Så jag satte en deg innan vi gick och la oss. Vi har inte köpt bröd på jag vet inte hur många år. Det är ju så mycket godare med hembakt. Och ingenting behöver kastas för att det möglar i någon plastpåse i skafferiet, varje bröd tas ju ur frysen och värms och är som nybakt varje gång. Och jag prioriterar så gärna ett par timmar någon gång då och då, för att baka. Än så länge funkar det finfint. Sen får man se när vi har ett dussin ungar och asstort slott till hus och jobbar 300 % och hej och hå….

Idag blev det återigen mitt favvobröd. Det HÄR. Bästa brödreceptet på jorden!

Det är ju så vansinnigt gott att få äta precis-nybakt-bröd till frukost.
IMG_0679-red IMG_0680-redEn typiskt bra start, helt enkelt. Så känns det så fint att få skämma bort päronen, på precis samma vis som vi alltid blir bortskämda hemmahemma.

Ha en fin måndag, alla ni!

Lillafrun.

Kommentar

  1. Lillafrun

   När han var pluttigare än han är nu, har vi köpt nån, åh.. kommer inte ihåg märket nu. Nån ekologisk bebbegröt i alla fall. Mannen började kika på att göra egen men då skulle man typ döda en gris och ha blod från den för att få järn till gröten… kändes sådär.. lite omständigt 😉
   Och nu, nu får han fiberhavregrynsgröt, precis som vi. Helt osalt. Jag har vant mig nu och tycker till och med det är gott. Framförallt tycker Liten att det är såå gott! 😀
   Kram!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *