Njutarhelg hos oss.

IMG_0533-redHoppsan, då. Någon var visst mer än trött igårkväll och somnade tillsammans med Liten. Mannen väckte mig inte heller, då han tyckte jag såg ut att sova så skönt. Och det gjorde jag, sannerligen. Ni vet känslan, när man jobbat för något, för att säga det milt; rätt så hårt. Då, är det väldigt skönt att vara i mål.

Och i natt, var en typisk natt när vi ville ha Minimannen hos oss. Det är så himla, himla mysigt. Så vaknar man på morgonen, av att han backat sig ur storsängen och håller på att pyssla på med vad det nu kan vara; ett par glasögon han fått tag på, en mobil, en bok eller så..

IMG_0528-red-2

Så kör vi på en morgonruffsig lördags-selfie, dagen till ära!

Vi har finlördag idag. En sån där där mannen är hemma hela, hela dagen. Älllskar såna lördagar. Solen skiner och mina påskiga blommor skiner i kapp med den. Man kan inte låta bli att vara glad! Så sörplas det kaffe och i bakgrunden hörs ring så spelar vi! nånstans där bland pyjamasbäbisens grejsande. Jag och mannen ska ut på varsin springtur om en stund. Längtar! Jag hoppas på massa, massa härlig ute-tid i helgen.

Och som svar på hur vi firar gårdagens målgång, så är det helt sonika med en endaste stor lättnadssuck och glädje, just nu. I juni firar vi på riktigt. Då är det examen och fancypancy, liksom.

Sen väntar vi mormor- och morfarbesök om några timmar. Och det är ju fancypancy om något, vi längtar!

Ha en god helg!

Lillafrun.

Kommentar

 1. Nilla :)

  Men wow GRATTIS du är så himla grym!!! Du ser inte längre bara ljuset i tunneln utan du är ända där framme <3. Tänk som du kämpat, pusslat och grejat för att ta dig dit du är nu. Känslan av att känna sig stolt över sig själv är så fantastiskt, när man länge kämpat för ngt och sen bara får får andas ut och känna -jag klarade det. Fantastiskt <3
  KRAM från Lager 157 i Uppsala, min nya arbetsplats sedan i torsdags

  Svara
  1. Lillafrun

   Tack!! 😀 Ja, alltså… jag är så tacksam och lycklig och lättad över att allt gått så bra och nu är klart. Det är sååå skönt!!! 😀

   Åh, KRAM tillbaka! 😀 Grattis till nya jobbet då! 😉

   Svara
   1. Nilla :)

    Tack 🙂 You dont make any progress in comfortzone har jag hört, du kan ju hålla en tumme eller tå för att jag kommer klara det här, ha ha

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *