Det bästa just nu. Och det där med tvillingar…

IMG_0251-red

Det bästa just nu, med den här tiden på året, tycker jag är känslan av att ha allting framför sig.

Nu är vi liksom igenom mörker-och-kyla-tunneln. Den där extra energin som äts upp under det mörka halvåret, återvänder. Det är redan så ljust så det räcker och så varmt att man inte fryser och kan lämna tjocka, otympliga dunjackan i vintergarderoben och solen skämmer bort oss och har lyst varje dag nu. Värmer gör den också! Det är nog härligt som det är nu. Men så kommer det dessutom bara bli bättre och bättre. Ljusare och ljusare. Varmare och varmare. Så småningom grönt, sedan grönare och till sist så grönt att man knappt tror att det är sant.

IMG_0273-red

Morsan våldkramar en virvelvind samtidigt som hon håller på att trassla in sig i sina egna fötter… 

Vi är ute så mycket vi bara kan nu.

Att äta mellis ute på trappen är så himla mysigt. Idag när jag kom traskandes från låtsasjobbet så möttes jag av mina pojkar som var ute och lekte. Dom där två, alltså. Pappa och son. Mina stoltheter.

Liten hade premiär med tunnare overall och var mer än nöjd över att känna sig lite lättare och smidigare utomhus. Jag fick ett ljust falsett- eeeeeii (heeeej!) av Liten och såna där puss-med-öppen-mun-pussar när han såg sin morsa komma gåendes. Sen hade vi en sån där tokmysig stund ute tillsammans med mellisfika. Liten skulle prompt äta av mamma och pappas 86 %-iga choklad… förstår inte att han tycker den är god. Smakar ju jord..

IMG_0269-red-2

Vi spatserade på lillvägen lite, innan både morsan och Minimannen tog eftermiddagsvila. Jag kan nog räkna på en hand, max två, som jag vilat på dagen under Litens liv. Men ibland är det ju bara så himla skönt! Jag bunkrade energi inför kvällen..

Jag och mannen ska få känna på att vara tvillingpäron för en kväll. Vi ska få äran att vara barnvakt åt en liten sessa. Himla mysigt ska det bli!  Är så imponerad av tvillingpäron, förresten. Det är ju liksom nog att mata, syta och byta.. för att inte tala om jagandet!,  när man har en liten. Tänk då två, på samma gång. Håhå! Nu är ju kidsen ett år båda två och inte sådär yttepytte längre. Men det är fart på dom, det kan jag lova! Det kommer bli en sketamysig kväll, det känner jag på mig. Två minimänniskor som leker hejvilt och diggar med sina små kroppar när dom hör musik. Åh. 

Lillafrun.

Kommentar

 1. Maddo -BF 20 mars

  Jag älskar också den här tiden, så fantastiskt när de blir ljusare och varmare ut, sen som sagt att vi har en härlig och grön tid framför oss.
  Längtar tills vår bebis kommer så vi kan börja gå ut och gå med vagnen 🙂

  Svara
 2. Ekenäsliv

  Ja, visst är det underbart. Allt det fina vackra ligger framför oss.. Även om det skulle komma bakslag till helgen, så kan det inte ta ner mig, för träden kommer bli ljusgröna, blommorna kommer att slå ut, gräset kommer bli grönare och solen ännu varmare 🙂
  Ha de gott!
  Kram Anna, som åker på spa imorgon, wihoooooooooooooo 🙂

  Svara
  1. Lillafrun

   Precis så! Åh, inget bakslag, tack!!! 😛 Men ja.. så som du säger så kommer ju det gröna komma till oss snart i alla fall 🙂
   Åh, spaaa!! Fy så orättviiist! 😉
   Hoppas du haft det precis hur bra som helst! <3

   KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *