En häromdagens och torsdagfredag.


10032015-IMG_9659

Så var det plötsligt torsdag, som är som min fredag, och jag sitter här med knuten på sned och gnuggar sömnen ur ögonen.

Bredvid mig snusar mina två. Vackraste synen jag vet.

Jag försöker vakna till liv och förbereder mig för en musikfrökendag. Här ska både sjungas och spelas och dansas. Det blir kul!10032015-IMG_9655

Här trillar några bilder från häromdagen. I gammal favoritblus och i nya favoriter på fötterna. Jag lever i mina Blundstone (läs mer HÄR). Det var grått där, men idag skiner solen och himlen är blå. Redan nu. Vilken torsdagslycka!10032015-IMG_9666

Nu ska jag snusa på sovande bäbis och sedan dra iväg för torsdagfredag. Snart, snart helg och ännu en låtsasjobbarvecka är över!

Ha en god torsdag!

Lillafrun.

Kommentar

  1. Nilla

   Ååå den där blusen är så fin. Jag stod och höll i den då dem fanns i butik men tänkte -en blus till kanske jag inte riktigt är i behov av. Så jag avstod, men what? Det va väl himla dumt? har ju ångrat mig enda sedan dess. Supersnygg är den på dig och hela outfiten är så fin 🙂

   Svara
   1. Lillafrun

    Ja alltså, den var ett riktigt spontanköp för mig. Men som jag använt den! Den är ju flera år gammal men jag gillar den fortfarande 🙂
    TACK snälla du!

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *