Überdüberbra, skulle jag vilja säga.

05032015-IMG_9143

Jag blev så himla glad och fick sån energi av att solen sken redan när vi vaknade kring tupptid i morse.

Vi åt frukost, och jag kastade ut mattorna och öppnade fönster och vädrade.

05032015-IMG_9153 05032015-IMG_9141

Sen gav vi oss ut i finvädret. En sån där ljuvlig promenad, du vet, lång och långsam. 05032015-IMG_9174Vi stannade mest hela tiden och blundade mot solen.

05032015-IMG_9166

När vi kom hem drogs monstertvättstvättande igång…

05032015-IMG_9193Liten skötte det där galant….tryckte inte alls på alla knappar som fanns och gjorde inte alls programmet evighetslångt. Ha, ha!

Jag passade på att städa sovrummet, när mannen fortfarande var hemma och kunde hänga med Liten liksom.

05032015-IMG_9217Ja, så hann jag också med en vansinnigt träningspass i vårt hemmagym innan M drog iväg på uppdrag. Pojkarna roade sig med annat..

05032015-IMG_9215

Åh. Kommer så ihåg för ett år sedan den här torsdagen, då gick jag med sammandragningar och vi inte visste om mannen skulle våga sig iväg på uppdrag eller inte. Men det gjorde han. Det var så spännande.  Idag var det inte lika spännande när mannen åkte iväg på sista sändingsuppdraget innan helgen. Men väldigt mysigt att stå i köksfönstret och vinka, tillsammans med vår lilla pojke i famnen.

Bebbemys, mellis och lek. Och sen,  när Liten sov middag unnade jag mig en lugn stund ute på trappen i solen, för att sedan trycka på turbo! . Gjorde då hela lyan helgfin, kaklet blänkande och golven skinande. Hängde tvätt och grejsade. Sen har vi lagat och ätit middag tillsammans, jag och S. Nu varvar vi ner framför Pettson en liten stund. Liten säger att jag ser sunkig och småsnuskig ut och behöver ett bad och att han tänker göra mig sällis. Mysigt och ja tack! , säger jag.

05032015-IMG_9206

Den här stunden, precis nu, när allting är klart och det doftar skurmedel och middagen är undandiskad och vi har en hel skön kväll framför oss, jag och min lilla Miniman. Så, himla, skön känsla! Nu väntar badkaret på oss!

En bättre torsdag, helt enkelt. En überdüberbra, skulle jag vilja säga.

Lillafrun.

Kommentar

 1. Nilla :)

  Haha, lite extra långa tvättprogram är ju det man allra mest vill ha då man tvättar.

  Vår och sol, den kombinationen är svårslagen :). Även om våren är min favorit så är lyckan gigantisk över att om två timmar åka till Arlanda och hoppa på ett plan till Thailand. Hoppas Sverige levererar fint väder här hemma för er under tiden jag är borta :).
  Kram

  Svara
  1. Lillafrun

   Haha, ja eller hur! 😉
   Sannerligen! Och så fascinerande det är att man kan bli så lätt i kropp och knopp av den där solen och vårljuset!
   Men åh, det lät inte helt jättesnuskigt, med värme i stora lass och sol och sol och sol….. Ha en fantastisk resa!
   KRAM

   Svara
 2. Nilla :)

  Hade ju varit fantastiskt om jag nu skrev och va halvvägs till Thailand men planet har blivit 18 timmar försenat. Kommer det ett till sms från Fritidsresor om försening så kan det komma ett frispel från mig, ha ha

  Liver blir som lättare då det är vår och sol 🙂

  Svara
   1. Nilla

    Vi kom iväg men det tog tid, fem förseningar och 35 timmar efter utsatt tid bara, ha ha. Men nu då vi är på plats så spelar de där förlorade timmarna ingen roll 🙂

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *