Att få börja dagen sådär.

05032015-IMG_9101 05032015-IMG_9105 05032015-IMG_9106

Bästa, bästa uppvaknandet. Att få vakna av en liten Miniman som sitter och spekulerar och filosoferar högt för sig själv. Efternattenvarm om kroppen och rosig om kinderna. Pekar på öga! på sin kompis Håkan och funderar på Hur i hela friden ska jag ta mig upp härifrån?

05032015-IMG_9112-3_wm

Hmm… en potentiell utväg? 

Att få börja dagen med att möta den där lilla minimänniskan i ögonen. Det finns inget bättre.

Att det idag dessutom är torsdag och mannen jobbar sista dagen innan helg och vi har så mycket mysigt att se fram emot.  Det gör det hela ännu bättre. Liten fyller ett i helgen. Det är stort.  Så blir jag alldeles nipprig av att titta ut genom fönstret. Knallblå himmel och strålande sol. Till och med fåglarna kvittrar! Åh, så fint.

 

05032015-IMG_9108

Håkan lever lite farligt ibland…

Ha en fin dag! 

 

Lillafrun.

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Varje morgon när jag väcker min tös kryper jag ner till henne. Även om hon är tio år, så är det så mysigt. Hon är inte så morgonpigg (liksom mor sin;-))) och tycker om att vakna lite försiktigt.
  Så visst är det viktigt att man får börja sin dag så där… <3
  Ha en fin torsdag!
  Kram Anna

  Svara
 2. Nilla :)

  Hej Fina!
  Allt för länge sedan :S
  Tänkt att Liten fyller ett år redan, tiden flyger milt sagt fram. Känns ju inte så länge sedan som jag tänkte varje gång jag besökte er här inne och slogs av tanken -är det nu det kommer vara ett inlägg om att liten kommit till världen. Vilket första år han har bjudit på lilla gossen, så tacksam att jag fått följa er på livets resa <3.
  KRAM

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *