Frågestund!

23022015-IMG_8388 23022015-IMG_8390

 

God morgon, tisdag! 

 

Ny dag, med nytt snötäcke utanför fönstret och med ett hjärta varmt från gårdagen.

Och, jag tror det är dags med en frågestund, eller vad säger ni?

Ni får bomba mig, med frågor om allt möjligt. Så jag svarar jag som känns bra ända in i hjärtat. Det är ett gäng frågor jag inte hunnit med i kommentarsfältet senaste dagarna, jag tar med dom också såklart!

23022015-IMG_8392 23022015-IMG_8391

Vi säger att frågorna får trilla in under dagen idag, ikvällen och så stoppar jag imorn någon gång.

Då kör vi då. Fritt fram. Fråga på!

Och ha en fin tisdag!

Kram/lillafrun

Kommentar

 1. Therese

  Åh så roligt med frågestund 🙂 Jag undrar hur du ser på er framtid. Både i lite längre perspektiv och kortare? Vad/vilken produktion jobbar mannen med? Samt bästa matreceptet?

  Svara
 2. Alex

  Vad har ni för bil? Hur känns det att lämna staden i norrnorr, kommer du sakna något mer än vännerna? Vill ni hemhem eller drömmer ni om att bo någon annanstans? Blir det någon hund?

  Svara
 3. Emma

  Har ni köpt sommarhuset och ska flytta dit eller letar ni hus nu i närheten av hemma?:) ska du sommarjobba något i sommar?:) var kommer kistan ni har som soffbord från? kram

  Svara
 4. Nathalie

  Jag skulle vilja veta hur du och M tänker kring uppfostran, vill ni olika?

  Var ser du er om 5, 10 och 30 år?

  Svara
 5. Anna

  Hej! Vad kul med en frågestund!
  Bråkar aldrig du och M? Ni verkar jämt vara så sams och gulliga mot varandra.

  Var Sixten ”planerad” eller ni körde bara på? Jag och min man är lite bebissugna, men när man tänker på hur stort det egentligen är att få ett barn, då känns det ju nästan omöjligt att bli gravid. Det är ju så mycket som ska klaffa liksom.. 🙂

  Tänker du på hur din kropp ser ut? Tex att du tycker något är för stort/litet osv..? Har du alltid tänkt samma som du tänker du?

  kram o tack för en fin blogg!!

  Svara
 6. Kim

  Hej, här kommer mina frågor (jag har försökt tänka ut några som inte redan ställts):

  Hur många barn är drömmen? Räcker det med ett eller vill Sixten ha ett (eller flera) syskon? 😉 Vad var anledningen till att ni vågade/ville skaffa barn under utbildningen? (Själv känner jag att jag vill (eller snarare borde) läsa klart och skaffa ett jobb först…)

  Vad hade du velat plugga om du inte läst till musiklärare?

  Hur känns det att sluta skolan och börja på ett ’riktigt jobb’? Vemodigt eller bara spännande?

  Vilket är ditt drömresemål?

  Ser fram emot att få läsa svaren och tack för en fin, rolig och inspirationsgivande blogg! 🙂

  Svara
 7. Ingrid

  Åh! Jag har en fråga om bebismat! Inte direkt om recept eftersom jag vet att du redan lagt upp ett par här innan, men fortfarande om mat.

  Vår lilla pojk fyllde precis fyra månader gammal, så jag undrar mest när och hur ni introducerade mat till er lilla plutt? Vid vilken ålder började ni? Hur mycket och vad för typ började ni med? När började ni öka mängden och ändra ”innehållet” av maten? Jag skulle jättegärna vilja veta hur ni gjorde från första början till det att han började äta mat på heltid. Lite kort sammanfattat bara.

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *