Att ha ett utgångsläge att räkna med.

20022015-IMG_7959

God morgon, fredag! 

 

Här hemma pågår bokläsning och frukostfix. Morgonfrillorna lever sitt eget liv, solen är på väg fram bakom molnen, kaffebryggaren jobbar på och det känns ju som att det här är ett utgångsläge att räkna med. Trots att mannen drar iväg på uppdrag senare, så ska det nog bli en bra fredag i alla fall. Vi bestämmer så.

20022015-IMG_7965

Att sova i renbäddad säng, det måste vara bland det skönaste som finns, visst?

Jag vill inte kliva upp idag. Funderar allvarligt på att muta bäbisen med hur mycket Pettson och Findus och bokläsning som helst, för att liksom få stanna här hela dagen.

20022015-IMG_7986

20022015-IMG_7969

Men det har nog varken jag eller Liten tålamod till. Väldigt lyxigt är det i alla fall, med en hel fredag framför sig. Att få stiga upp när man vill (läs: när bäbis vill) och inte för att väckaren skrämmer upp en. Jag känner mig utvilad, det var ett tag sedan. Har känt mig vansinnigt trött om morgnarna senaste veckorna.

20022015-IMG_7975

Nu ropar mannen frukost!!  Dags att kila! 

Ha en härlig fredag! 

Kram/lillafrun

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Å vilket mysigt sätt att starta fredagen på! Bästa!
  Här har vi med en slow start.. Har inte gjort många knop än;)
  Men nu börjar det klia lit ei mig så jag ska sätta lite fart och städa, blev inte igår då vi var i stan hela dagen.
  Ha en fin helg!
  Jag ska ju på skrivarkurs jag:)
  Kram Anna

  Svara
 2. Therese

  Hej och glad fredag på er! 🙂 Kände att det var dags att lämna en kommentar. Jag slänger med några frågor så du får något att göra (som om det inte är fullt upp med en snart 1-åring) 🙂 Hur skulle du fira/överraska din man på ett romantiskt sätt? Bästa helgmiddagsreceptet? Vad är Sixtens favoritleksak? Fortsatt trevlig fredag!

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *