Det rasslade bara till.

Just så.

Rassel och tjoflöjt, så var det fredag, igen! Alltid lika, på något sätt oförklarbart, härligt. Det behövs ingen anledning till att älska en fredag, liksom.

27012015-IMG_6297

Idag ska den där ljusrosa pulkan få visa vad den går för. Vi har liksom snö upp över öronen nästan, så här i inne i lyan är vi taggade på snölek. Ja, än så länge är det ju bara jag vaken, men jag hoppas pojkarna känner likadant.

 Än så länge har vi i alla fall en bra bit kvar innan vi är utanför dörren. M och mini-M sover fortfarande här bredvid. Så ska ju såklart dom vanliga morgonbestyren göras först; äta frukost, bädda, byta och klä på bäbis, väcka precis varendaste leksak till liv, plus tömma minst ett par kökslådor på innehåll som inte tycks behöva ligga på sin plats med än absolut nödvändigt.

Så ska det sörplas kaffe och bara tas lite lugnt. Sånt är viktigt, också. 27012015-IMG_6341-2

Bilderna är från häromdagen. Det var en så mysig stund. 27012015-IMG_6324

Jag slutar aldrig förvånas. Över det där hjärtat som hela tiden bara blir större och större, inte säger stopp någon gång. Suddar ut sina egna kanter och fylls på. Med ännu mera kärlek. Till den där lilla pojken. Han, som är min son. Det är så mäktigt.
27012015-IMG_6338

Jag hoppas på en lika fin snöstund idag som på bilderna här ovan. Mannen har hel-ledig fredag och då kan det ju bara bli en bra dag. Hela-familjen-dag hela dagen lång. Tillvaron just nu, är så vansinnigt lyxig. Eftersom lyx, för mig, är att få tid tillsammans med dom där två. Dom jag älskar mest. Tiden tillsammans, är det dyrbaraste och bästa jag vet.

Nu är det dags att väcka min två män för att den här dagen ska bli så lång den bara orkar!

Ha det så gott, tills vi hörs igen!

Kram/lillafrun

Kommentar

 1. Ekenäsliv

  Ser så rofyllt ut med all snö ändå:)
  O idag visar jag bilder från ett snöfritt Ekenäs, med vågor som brusar in på stranden… Samma land men ändå så olika väder.
  Ha en riktigt fin fredag!
  Kram Anna

  Svara
 2. Nilla :)

  Titta på den där stora pojken alltså, står helt själv som om han inte gjort ngt annat. Det går fort nu alltså, maajgaaad 🙂
  Happy fredag till er <3

  Svara
  1. Lillafrun

   Jaa, jag veeet!! Han ser ännu lite större ut i overall och skor också! Han tycker det är festligt att stå i skor, blir stadigare så liksom! 😀

   KRAM till dig!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *