Flow.

IMG_6389

Idag har jag känt ett flow.

Det är härligt.

När det liksom pirrar i magen och framtiden känns spännande och rolig och inte så onödigt överspännande, som den gör rätt ofta. Och sirapskänslan är borta, så jag har nästan känt mig pigg som en mört, också. Och solen har gassat och sånt kan ju göra underverk, det vet vi ju.

Bra dag, alltså.

27012015-IMG_6354Vi har varit ute i massor, både promenerat och lekt.

Så har jag passat på att göra lite viktigheter när Liten har sovit. Typ skickat viktiga, småläskiga, mail åt olika håll och kanter. Härligt är det då med snabba, poitiva svar tillbaka.
Bland annat har jag fått svar om min sista ”bergbestigning” innan examen, min 5 veckor långa slutpraktik som börjar om några veckor. Jag fick idag klart att allt kommer klaffa schemamässigt; mitt schema med mannens alltså, så att Minimannen hela tiden har ett päron nära. Den lättnaden, är svårbeskriven. Tjohoo! på den!27012015-IMG_6376-2

Dagens roligaste. Där vi minsann skrattade så vi kiknande. Det var när vi klättrade i baltantrappen. Så roligt att det inte var klokt!

27012015-IMG_6382_wm
Ja. En dag med flow, helt sonika.

Önskar Er en skön kväll!

Kram/lillafrun

Kommentar

  1. Nilla :)

    Grattis till att ha hittat en bra praktikplats som funkar schemamässigt för er 🙂

    Vill du veta ngt kul? utgår ifrån att du vill det, hi hi. Förra veckan så va jag ner till Ulricehamn. hade kanske kunnat varit utan de där 40 milen enkel väg men de va så väl värda att åka visade det sig. Vi på Lager 157 i Västerås fick pris för att ha kammat hem vinsten för bästa butik 2014. Tror du det va glädjeskrik och glädjetårar eller?, ha ha. Som vi kämpat för det där men så värt det.

    Happy onsdag till dig <3

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *