Mammahjärtat värker. Pappahjärtat också.

 

Jag önskar så att det var jag.

Istället för han.

Mammahjärtat värker. Ja, pappahjärtat också. Såklart. Älskade lilla Minimannen har sin allra första feber i livet. Och den, med besked. Natten har inte varit skön, precis. Men han har varit och är så tapper, Liten. Ögonen är inte lika tindriga som vanligt precis och kinderna är så, så rödrosiga. Han försöker ändå hålla igång, men tycker det är rätt skönt att sitta och se på Pettson och Findus.

IMG_5339_wmSå idag blir det en sån dag, för mig och Liten.

Jag ber en bedjande bön om att det här ska var över fort. Vi har haft det så förbaskat förskonat från minsta lilla gupp, ända sedan Liten föddes. Så nu känns en stark febertopp med en kokhet kamin till bäbispojke, som världens berg av otäckheter.  Mååtte han bli frisk, fort och på en gång.

Älskade Liten. 

Mamma saknar redan den där tornadon som dagligen virvlar och inte alls har tid att sitta still. 

Kram/Mamma

Kommentar

 1. Kattis

  Huga, stackarn! Det är jobbigt med sjuka barn och jag tycker fortfarande det är lika jobbigt då S blir dålig. Inte vant mig på fem år. Och jag gruvar nå hemskt t E blir sjuk för första gången. Ha en mysdag o krya på lillen. Kram

  Svara
  1. Lillafrun

   Ja, usch det var verkligen inte kul!! Synd om mamman och pappan också, faktiskt 😛 Det är ju så himla jobbigt att se en så liten vara sjuk. Kan tänka mig att man aldrig vänjer sig! Men dom är ju starka, dom små liven! Så fin han är lille E!! Tack för krya på! <3 KRAM

   Svara
 2. Therese

  Usch för att vara sjuk:/ vår snart 1-åring har under sitt första år varit förkyld två gånger och feber endast en gång. Första förkylningen var han i samma ålder som S är nu. Hoppas han kryar på sig snarast! Vi har ett stundande 1-års kalas på ingång och tänkte be dig om lite tips. Du är ju så duktig att göra fint. Skulle mer än gärna uppskatta tips på fika som uppskattas av stora och små. Helst enkelt att göra och blir ganska stor sats. Vi blir omkring 20 personer. Inget tvång och ingen panik med tips utan krama lillen och se till att han blir frisk.

  Svara
  1. Lillafrun

   Ja, inte alls kul. Tack och lov är han så mycket piggare idag. Vad feber hos dom små kan svänga!?
   Åh så mysigt med 1-årskalas!! 😀
   Vad gullig du är, blir ju alldeles generad! Jag tycker det är så roligt att fixa och greja. 🙂
   Allt fika uppskattas nog av dom små, sen är frågan om du vill köra på socker eller sockerfritt? Jag har aldrig haft något sockerfritt kalasfika, så där är jag helt grön 😛 Så känner jag mig väldigt osäker på att ha 1-årskalas, har aldrig haft det. Men jag tänker att Sixten nog ska få smaka lite god helt och hållet hemmagjord jordgubbstårta, med mycket grädde och jordgubbar i. 😀
   Mina tips: bullar och chokladbollar är kalasigt och alltid gott tycker jag!! 🙂 Kärleksmums,, ja långpannekakor av alla de slag. Gott och blir alltid mycket utav. Sen är det ju gott och blanda upp allt det söta med frukt. Att trä olika sorters melon (som hackats i småbitar) på spett, det är både väldigt gott och ser väldigt flott ut. Kanske inte superbra för en liten 1-åring, med bitarna tänker jag..

   Åh. Nu fick du mig att börja fundera. Det var bra. Men jag vette katten om jag var till nån bra hjälp här, haha! 😉

   Kram till Dig och stort lycka till!

   Svara
   1. Therese

    Tack för tipsen 🙂 Det blir absolut chokladbollar och mest troligt någon långpannekaka typ kärleksmums. Funderar på stor fruktsallad och glass till efterrätt samt lite kakor. Kalaset blir inte sockerfritt men vill ändå att huvudpersonen ska gilla det som serveras därav fruktsallad. Härligt att killen är sitt vanliga jag igen 🙂

    Svara
    1. Lillafrun

     Åh, det var så himla lite!
     Det låter som om du har ett himla bra kalas i tankarna, så det kommer garanterat bli toppen!
     Ooh ja, helt underbart!!

     Ha en skön kväll!

     Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *