Var liten fågel…

IMG_4382

Var liten fågel sjunger efter sin egen näbb. 

Storan, Litens mormoster, har gett Liten världens sötaste pyjamas julklapp. Med ett budskap att bli varm i hjärtat för.

Idag lämnar jag den här virvelvinden och hans pappa hemma. Liten är en riktig vilde nu. Inte stilla en sekund! Drar upp sig, dansar, kryper iväg, ropar MA-MAA!!, slår sig nånstans, tvärgallskriker, drar upp sig, vågar lite mer, kryper ännu fortare, slår sig igen… och så där håller vi på. Med tindrande ögon, ett par röda småbulor i pannan och med tungan utanför, lämnade jag han tillsammans med mannen. Min älskar lilla familj.

Jag?

Jag ska in i dimman, tillsammans med Storan, Litens gudmor och lillsvågge. Det här blir en dag av täckjackesvett. Mellandagsrea coming up! Håhå.

IMG_4374

Juldagen hos morbror och moster var så himla mysig och god igår, men mer om det senare.

Nu ska jag tagga för en pangrunda på stan! (jag ogillar mellandagsrea, skaprt och får alltid panik när jag ser alla människor. Brukar oftast inte hitta någonting, bara det som är nyinkommet och fulldyrt…)

Ha en skön annandag jul! 

Kram/lillafrun

Kommentar

 1. ia

  Hihi, måste berätta, du var med i min dröm i nån minut inatt, du satt (av nån anledning) i sängen i min systers gamla rum och hade Sixten med dig och berättade att du måste klippa håret på honom. Han var 3 år och hade brunt, halvlångt lockigt hår. Jag tyckte det var konstigt att han blivit hela 3 år så fort och att han var så lockig i håret. Hahhaha, vad får man allt ifrån?
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR bästa Emmeli. Som sagt, en suveränt vacker, välskriven blogg har du, man ser alltid fram emot att kika in här. KRAM <3

  Svara
  1. Lillafrun

   Hihi, vilken rolig dröm!! 😀 Roligt att du berättar! 🙂 🙂 😀

   GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR, FINA Ia! 😀 TACK, jag blir så himla glad av dina ord. Som alltid!

   KRAM till DIG! <3

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *