Man vet vad som väntar.

När gröttallriken är extra stor. Kaffebryggaren jobbar för några koppar till. Det brinner ljus. Tjocksockarna och mysbrallan är på. Och mannens stora tröja som luktar honom. Håret är som det var igår, det är bara sömnen som sköljts ur ögonen. Lite rosigt på kinderna, så inte kompanjonen tror hon jobbar med ett spöke.

IMG_2681

Hemmaskrivarförmiddag.

Ville bara säga

God morgon!

-ha en god torsdag!

Kram/lillafrun

Kommentar

  1. Nilla :)

    Skrattar lite i min ensamhet här. Tänkte sist jag såg en bild på Martin i den där tröjan att ”om det där hade varit min killes tröja så skulle han inte få ha den i fred. Skulle låna den heeela tiden för att den är så fin” och så bloggar du nu och har den på dig, ha ha. som sagt så fin, stickade tröjor är oslagbart :).
    Kram

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *