Jag är en prickig zebra.

hej, det är jag! 

Liten, alltså.

Det var lääängesedan nu.

IMG_2616

Oooh så mycket saker jag lärt mig sedan sist. Vill du se det senaste? Det som gör att mamma står som en rädd hare 2 millimeter ifrån och säger ooooh, iiiih,tjtjtjtj… Hååll i dig!

Vill du se?

IMG_2604_wm

Titta!

Jag kan ställa mig upp. Har kunnat det i maaaassa dagar nu. Tre stycken. Och så står jag där och vickar på stjärten precis som Lotta på Bråkmakargatan när hon ”åker slalom”. Stolt som tuppen är jag, där jag står. Med nappen och trasan vid fötterna.

Jag är en prickig zebra. 

IMG_2602_wm

Så lyfter jag på mitt vänstra lillfinger. jojo, fint ska det vara.

Annars?

Vi har tisdagkväll. Morsan och snyggpappa sitter och sörplar det där svarta dom är helt tokiga i, funderar på julklappar och inte så mycket mer för tillfället. Jag, jag har i alla fall badat och tagit på mig pyjamas och tagit D-droppar och sånt. Nån ordning är det på mig. Snart ska jag ta mig lite gröt och sen gå och sova. Päronen får sörpla kaffe bäst dom vill.

Hoppas att Du har en mysig kväll!

KRAM/ Liten

Kommentar

  1. Nilla :)

    Jösses alltså min lilla kompis vad du kan. Mycket imponerad är jag <3. Ja vid det här laget så känns du som en liten vän till mig, du stal en del av mitt hjärta för länge sedan. Du är ju bara så himla söt så jag dör sötdöden varje gång jag se dig, sen verkar du ha en himla härlig personlighet också. Fantastik helt enkelt 🙂

    Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *