Det får räcka.

Det är kväll.

Och jag har påmint mig själv om känslan när gummistövlarna tar stegen genom stora vattenpölar. Jag älskar den känslan. Idag hade jag årspremiär när jag drog mot affären för att handla till middagen. Morgonens solstrålar har helt enkelt bytts ut mot få, ja bara någon enstaka plusgrad och ett smatter ifrån himlen som landar rakt på fönsterrutorna. Jag kan inte låta bli att tycka att det är himla mysigt.

M och jag funderade på vad vi var sugna på till middag… och kom fram till att inget passar väl bättre, när det är såhär hurvigt och kallt, än att koka en varmvarm soppa. Färdigfunderat. Dagens middag blev en het skaldjurssoppa med en touch av citron. Mmm

IMG_6504

Massa cayenne och massa kräftstjärtar. Och några morötter. Ja, typ så…IMG_6514

Och gott bröd.
IMG_6536Och en varmvarm soppa.

Nu är jag sådär mjuk i kroppen som man blir när man ätit varm mat. Och mätt i magen.  Och fast besluten, om att Det var fint att prov-gå i gummistövlarna. Men, en liten sväng, det räckte. Med andra ord; Jag sticker inte ut näsan utanför dörren något mer idag. Det får räcka för idag. Det blir inne-mys-kväll hela kvällen lång. Kanske samlar jag kraft till att städa lyan inför helgen. Kanske inte. En extra kork med skurmedel kan göra det hela lite mer lockande…..

MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

– ta hand om Dig!

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Malin Norlander

  heej 🙂 vill bara säga att jag kikade runt lite på stan idag, då jag såg en tröja som var så mycket DU 🙂
  tänkte direkt att en såhär borde emmeli ha, (om du inte redan har en) 🙂 hihi! http://www.mq.se/article/lisen_logo_top = länken för att kika på den 🙂 KRAM på dig!!!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Åh Gulligaste Duu!! Du har helt rätt, älskar den där och har kikat på den, men ena syrran har den så jag har inte riktigt velat härma 😉 Men bara för att du är så rar och omtänksam så känner jag för att springa och köpa den på stört! <3

   Hoppas du har en fin kväll och att du hade en bra dag på stan! Tack för att du skriver och lämnar spår efter dig. Älskar det.

   KRAM

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *