En lördag helt i min smak.

En lördag. Heelt i min smak.

Massa friskluft. Sol. Träning. God lunch. Kaffekopp ute på balkongen. Lugn prommis med håriga grannen. En vila på sängen med en bok framför näsan. (Japp! Jag,trooor jag i alla fall,har börjat tycka om att läsa böcker. Det trodde jag inte!). Djupdykning i garderoberna=mannekängat för mannen, som med ena ögonbrynet höjt och med en finurlig ton har sagt antingen mhmm..! eller  oo wow.. eller Oj, vad rosa.. eller njaa. . Ja typ så har min lördag varit hittills. Och nu lagas det mat i köket för fullt. Rotsaker i ugnen, en god köttbit och fetaost-röra och sallad till. Vad tror du om det? Jag tror…. GOTT! 😀IMG_6055 IMG_6060

Löprundan som jag trodde jag skulle utföra i lugnt lufsar-tempo, helt ensam.. blev istället tillsammans med världens bästa sällskap och upplägget blev – fartlek. Lyktstolparna är bra på mer än lamp-vis vet du,väl! Tokjobbigt men så himla roligt! 😀
IMG_6064

M försöker sparka våren i häcken….

IMG_6068

Jag tittade upp mot lyan och tyckte det såg för himla mysigt ut där inne. Så jag gick in och satte igång med lunchen.. det blev..:

IMG_6082

Bananpannkakor! Med mango,hallon,keso och en nypa kokosflingor. Gott,faktiskt!

Enkelt också: 1 ägg,en klick kvarg (typ kesella) och en mosad banan. Stek i smör! Detta blir till en person…typ två-tre små pannkisar!IMG_6093Ja en lördag helt i min smak. Och nu fortsätter den dessutom!

Vad har du gjort idag? Berätta gärna… jag är en nyfiken typ av mig förstår du! 😉

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Cecilia

  Det låter som en härlig dag! Jag har kokat palt och promenerat en sväng till stan med T. På vägen dit så svischade det förbi några tokar som räknade lyktstolpar… Kram!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Åh, wow vilken lördag vi har haft båda två 😀 palt!!! Haha, vilka galningar var det? 😉 KRAM på dig! <3

   Svara
 2. sara

  Hej i lördagskvällen!!
  Här hos familjen tajkons har dagen gått i ett med packning inför vår tripp till fjälls i morgon. Som grädde på moset har den lilla 2-åringen varit helt galen och så även 5-åringen. Tror nog att det berott på resfeber mest, men oxå en dos av trots 🙂
  Så en sväng ut o rensa hjärnan var vad denna mamman behövde. Så en PW som slutade i lätt jogg, och ett härligt bad efter det. Kan säga att det gjorde susen. Nu ska här krypas ner i soffan o slöa till det lite.
  Ha en fortsatt bra kväll!!

  O du, jag tycker det är superkul med dina träningstips. Så tabatapasset ska kopieras osså ska jag köra det 🙂

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Hihi, jag förstår att det är rörigt, men jag kan inte låta bli att dra på munnen. Mitt i röran och trotsen lät det så mysigt 😀 Jag önskar er en härlig fjälltur, njut järnet!
   Och ja, Vad härligt det är när träningen gör så gott för kropp och knopp! Bra val med ett break och bad där! 🙂
   Vad roligt att höra att du gillar träningsinläggen, bra och roligt att veta!!

   kram och ha det så gott!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *