Spelar det någon roll?

IMG_5978

Jag älskar det. Ljuset alltså. Både det som lyser in genom fönstret fastän klockan är sent på eftermiddagen och det som lyser på bordet. Jag är en riktig ljusoman som inte riktigt kan slita sig ifrån att tända ljus trots att dom knappt syns nu såhär dags. Men jag mår bra av det, så därför fortsätter jag. Man ska ju göra saker man mår bra av, visst? För mig betyder det stora i det lilla, mest av allt.

Jag har haft en bra eftermiddag med effektiva övningstimmar som sedan övergick i något slags jam med M. Det är en favorit; att spela och sjunga med M. Coolt att vi delar musiken tillsammans tycker jag. Sen drog jag ut genom dörren med pepp-musik i öronen och pw-ade/dansade fram (till typ ”You” och ”Gangnam style”).  Jag har träningsvärk överallt idag. Mest i bålen. Att skratta är lite jobbigt, men det skiter jag i 😉 Lite av värken lär jag ju ha fått bort under walken.

IMG_5983

 

IMG_5982

Vad svamlar jag i egentligen? Spelar det någon roll? Nä..

Nä, men… Det är torsdagkväll och jag ska snart traska ner på stan för att rapport-skriva hos goda vänner. Pepppppp!

Har du haft en bra torsdag förresten?

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Låter som en alldeles alldeles underbar torsdag, jaja förutom träningsvärken då förstås 😉 !
  Här har också varit en bra torsdag med massa plugg men imorgon gäller det, TENTA!!!!!!!!!!
  Förresten, det där med ljuset! Jag är också en ljusomantok. Kan aldrig få nog av tända ljus. Jag springer runt och tänder ljus mitt under sommaren också fast att det är ljust då. Tror att många tycker att jag är lite förvirrad när jag springer runt i ljuset för att tända ljus men det bjuder jag på 😉 .
  Önskar er en fortsatt härlig torsdag kväll 😀 !
  Kram

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   STORT LYCKA TILL på tentan idag!!! Jag håller tummarna 🙂
   Hihi, skönt att det finns fler ljustokar! 😉

   Ha en braig fredag! Kram 😀

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *