Supercool gästbloggare

Hej på er! Nu är det så här att det inte är lillafrun som skriver utan det är hennes supercoola kompis N 🙂 Just nu sitter vi på kåren och laddar järnet inför Gambiaredovisningen som vi ska ha ikväll. Idag har fina lillafrun tipsat mig om att det är jättebra att äta kvarg om man tränar mycket för att det tydligen är mycket protein i det. Så det kanske man skall prova, förutom den lilla detaljen att jag inte är så träningsaktig av mig, men det kan ju va bra ändå 🙂 just nu sitter lillafrun och pratar om att hon saknar sin Hunksson M, vilken tur att han kommer hem ikväll igen! Å nu börjar tydligen hungern pocka på så tack och hej ha det gött!! / N

20130325-165038.jpg

Kommentar

 1. Sandra

  Hej hej!
  Hoppas redovisningen gick bra 🙂 !
  Vad kul med en gästbloggare ;-D .Jag kan lova, kvarg är super duper gott och jättebra vid träning men, går ju utmärkt att äta även om man inte tränat. Jag lovar! Jag är nästan beroende av kvarg känns det som. Har nästan vigt en hel kylskåpshylla åt dessa burkar 😉 .
  Önskar er en fin fin kväll o hoppas att det gick bra för M i huvudstaden 🙂 !
  Kram!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Redovisningen gick toppen! 🙂 ja, roligt va! ;D ..och jag ska nog få N till att börja äta kvarg, det är ju som du säger; ett beroende nästan.
   Nu är jag toktrött och ska sova som en prinsessa bredvid prinsen som just kommit hem!

   Godnatt! kram!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *