Träningsvärk och proteinbars.

En lördag.

…där jag nog vågar säga att den träningsvärk jag äger i mina ben just nu, aldrig någonsin har varit och hälsat på förut. Det är torsdagskvällens tabata-pass som rår för detta. Jag är som fast i mina egna ben. Det låter hel-löjligt och oftast är det ju en skön känsla att ha riktigt mycket träningsvärk, men det här gör liksom föör ont,ont,ont. Jag stapplade omkring här hemma, tills jag bestämde mig för att försöka ut och springa bort en del värk. Det sägs ju att enda vägen bort från träningsvärk,är att just -träna. Första kilometern gjorde bara ont, för varje steg. Men sedan flöt det på rätt bra och mot slutet var det snålblåsten i ansiktet som gjorde ondast. Soligt och vackert, men riktigt kallt = dagens löpväder! Väl hemma tränade jag core och hoppade sedan i ett varmt bad. Det känns faktiskt lite bättre i benen,även om dom kallnat nu igen och är lite sämre än dom var när jag precis kom innanför dörren. Men- Tjoho!

IMG_5232

”Mäh, går hon iinne med skorna!?”. Ja! -vad gör man inte för er,bloggisar! 😉

IMG_5233

Jag älskar mellanmål. Och det är väl aldrig så gott som efter att man varit ute och rört på sig. Makrillmacka,avokado och nötter.

Vad har du gjort idag förresten?  🙂

Något mer som jag har gjort, eller gör precis just nu, är egna proteinbars. Jag har aldrig gjort det förut men är så nyfiken på hur det kommer att bli. Det är ju ett gott och nyttigt mellanmål om dom inte smakar träbit förstås…då är dom nyttiga men äckliga, och då får dom nog vara ;D Men, vi får väl se!

 IMG_5238Det ser ju riktigt gott ut just nu. Nu ska geggan in i ugnen och sedan ska jag krydda det hela med att doppa bitarna i mörk choklad. Det bara måste bli gott! 😀

HEJ SÅ LÄNGE!

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Hanna J

  Härligt med träningsvärk! 😉
  Då vet man ju att man gjort något…! 🙂

  Idag har jag bara låtit dagen flyta på, gjort det som fallit in ungefär.
  Städning var en grej, härlig fästman som tog sig an dammsugning och tvätt av golv efter att jag dammat av typ allt :-). Sedan har jag gjort mitt livs första fisksoppa! Den blev bara så-himla-underbar! Så där kittlande god! 😉

  Nu har vi korkat upp ett bubbel-vin, firar inget speciellt, det kändes bara så rätt just nu. G (fästmannen) sitter med elgitarren och lirar lite och jag sitter och läser lite bloggar och har det allmänt härligt.

  Man får eller rättare sagt, jag får, sån inspiration från dig i din blogg, riktigt roligt!
  Men träning har jag inte gett mig in på…. – än 😉

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Vilken lovely lördag du har!! Så skönt med dagar som bara får bli lite som dom vill. Jag försökte vara duktig med plugg idag, gick sådär..det är ju lördag liksom! 😉 Men åh, fisksoppa, så himla gott 🙂
   Tack gulliga du för fina ord, jag blir såå glad!!! Träningen… Den kommer, jag känner det på mig! Kom igen! 😀

   Kram på dig och njut bubblet!

   Svara
 2. Hanna J

  Du måste berätta om dina proteinbars sedan 🙂 nyfiken på om de blev bra och blev dem det så får du hemskt gärna dela med dig av receptet 😉 liten önskan.

  Ha en härlig kväll!

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *