Torsdagsordning

Hej vänner!

Mår ni bra?

Jag har varit ute på vift denna morgon. I vanlig torsdagsordning. Praktik, med andra ord. Så himla roligt att träffa kidsen igen, ett störtskönt gäng som jag har förmånen att spela och sjunga med. Superkul- efteråt känner jag mig alltid lika glad…
ooch trött 😉
Nu har jag landat i ett övningsrum. Jag känner mig inte särskilt inspirerad… Att sitta i hettan, under ett stort träd och spela trumma, det var liksom så mycket roligare än att stå och nöta samma skala, ”inlåst” i en liten kall fågelholk.
Well well, färdigklagat!

20130314-111631.jpg

20130314-112011.jpg

TJINGELING!

KRAM/lillafrun

Kommentar

  1. lillafrunsdagbok

   Åh, tack så mycket!! 🙂 blusen är, en ett par år gammal, ifrån mq! Deras egna märke! 🙂

   Svara
   1. Caroline

    Jag som hade hoppats på att du kunde köpt den, typ igår, och jag kunde åkt och köpt en likadan men den turen skulle jag visst inte få! 😉

    Svara
    1. lillafrunsdagbok

     Men skit också! :/ Men blusar med spets, det kryllar det ju av så det finns säkert någon liknande ute i butikerna precis nuuu. 😀 Jag håller tummarna för det i alla fall! 😉

     Svara
     1. Caroline

      Egentligen behöver jag ingen. Har för tok för många men de är ju såååååå fina! 😉 En till kan aldrig skada!

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *