Känslan.

Vilken söndag alltså.

Alla fönster är putsade. Köksfönstret har fått nya gardiner. Hela lyan är tokstädad och skiner som bara den. En trippelsats av grova tekakor är bakad, och allt bröd är nu paketerat och i frysen. En walk med handen i M´s, och samtidigt en sväng till affären för sånt vi glömde handla igår, har vi också sysslat med. Nu är det skönt att sitta på rumpan en stund kan jag lova. Jag älskar den här känslan; när det är rent och fräsch och alla saker är på sin plats. Nu ska jag lägga mig raklång och läsa sista sidorna i boken, den som jag har litteraturseminarium på i morgon, och bara njuta av att vara. Hemma.

IMG_4967Lilla degen. 

IMG_4970

Jag längtar redan till frukosten imorn!
IMG_4982

Spetsgardiner och en korallrosa pelargon i turkos kruka. Det kan nog inte bli så mycket med ”Jag” än så. IMG_4985

Jag och M är ett grymt team. Sista utsidan fixade min hunk, hur bra som helst. Självklart- lilla farmor var med i tankarna.

IMG_4988

Nystädat!IMG_4996

HAR DU HAFT EN BRA SÖNDAG?

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Hanna J

  Välkomna hem till Sverige igen! 🙂 Vad kul att du är tillbaka i bloggandet.

  Jag har haft en härlig söndag, med både slappande och faktiskt tekaksbak jag med 🙂 bara en sats dock. Vad använde du för recept? Jag hade massa frön i, linfrö, solros och sesam. Blev riktigt gott, underbart att smaka när de är helt nybakade och ljumma med några goda ostskivor på.

  Kul att du är tillbaka som sagt! Ha en trevlig kväll 🙂

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Tack Snälla! 😀

   Vad härligt att höra!! Jag använde ett recept av Leila Lindholm. Dock mixtar jag till det lite, använder till exempel grovt havregryn istället för vanligt. Men nu gav du mig ett bra tips, att ha i frön i tekakor. Lät supergott! 😀 Och ja, allra godast är dom preciis nybakta.

   Det är roligt att vara tillbaka, och jag är så glad att Du är kvar! 😀

   Ha en skön kväll Du med!

   Svara
 2. sara

  Hejsan och välkommen hem!!
  Verkar som ni iaf har haft en härlig vistelse i Gambia, kan tänka mig att det är ett minne för livet.

  Nu har jag varit in o spanat på din blogg ett tag, o tycker att nu måste jag bara ge mig till känna 🙂 Vilken grymt mysig och inspirerande blogg du har. En härlig blandning av träning, inredning, mat, bak och livet 🙂 Sånt som jag gillar 🙂
  Måste oxå få passa på o fråga vart du hittat den grymt snygga lampan du har över köksbordet?
  Ha en fortsatt härlig söndag!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Resan var galen! Jobbig och underbar på samma gång. En upplevelse 🙂
   Såå fantastiskt roligt att du kikar in här, och dessutom lämnar spår efter dig. Tack snälla- jag blir så glad! 🙂
   Angående lampan så är det bara en skärm som M satt en lampsockel, typ ifrån Clas Ohlson, i. Han skrattade när jag kom hem med, vad han tyckte det såg ut som, plåtburken. Men jag älskar den! 😀 Den kommer ifrån en shabby-butik i Örnsköldsvik- ”himlen runt hörnet”, men finns säkert att få tag på lite varstans där det säljs shabby-grejer! 🙂

   Tack för fina ord och hoppas du haft en fin helg!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *