Deluxe.

Vilken härlig fredag det här är alltså!
Så olik dom flesta andra fredagarna. Att vakna hos svärföräldrarna efter en lagom sovmorgon. Packa om väskorna en aning. Anpassa för en helg i Sverige och tre veckor i Gambia. Kvista iväg till Storan. Pussa på gullungar och äta goda semlor fyllda med hallon. Bli skjutsad av svärfar till tåget, mot stora staden.
Och det är här vi är nu. På tåget mot huvudstaden, för en helg tillsammans med mina två andra storasystrar och mina päron, som också är och hälsar på i söder över helgen. Det ska bli mysigt! Känns bra i hjärtat att ha hunnit träffa familjerna innan vi drar iväg på det där äventyret. Jag skulle hinna få sådan jobbig längtan annars. Tre veckor utan att kunna prata med systrarna och mor, det känns nog.

20130208-164304.jpg

20130208-164445.jpg

Idag är det fredag deluxe. Med resepirr och hallonsemla i magen och familjemys i hjärtat. Tacksam.

/lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Så mysigt det låter och så härligt att ni hinner träffas och umgås med hela familjen innan låååååång resan 🙂 !
  Och så goda bullarna ser ut och så sugen jag blir på hallonsemlor. Vi måste nog fixa sådana i helgen. För nu kan jag nästan inte hålla mig ifrån dem längre. De började ju sälja dem långt innan jul men då stålsatte jag mig o tänkte, nä icke en dag före februari i alla fall. O nu är vi där 🙂 hihi!
  Önskar er en super duper trevlig helg i storstaden med nära o kära!
  Kram

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Det känns så himla mysigt och jag ska njuta så mycket jag bara kan! Det är klart att du ska baka semlor 😀 Jag är inte så förtjust i mandelmassa, så att fylla med hallon, banan eller dylikt är såå gott tycker jag! 😀 lycka till med baket!

   Ha en finfin helg! kram 😀

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *