Fredag!

GOD MORGON!

20130201-095958.jpg

Veckans bästa dag är här! Jag spenderar den i soft klädsel,(tokrosa tröja ifrån gina och slitna jeans ifrån vero moda) tillsammans med mina vänner. Vi sjunger och surrar och grejar… Allt som en förberedelse inför Gambia! Åh, så himla spännande det här är 😀

20130201-095918.jpg

Ha en bra freeedag! 😀

Kram /lillafrun

Kommentar

 1. Storan

  Go kväll baby! Visst är det skönt med Fredag?,trots att den är på väg att gå mot sitt slut, åtminstone i den här trötta familjen! Veckan sätter sina spår……..Snygg tröja;D Fick kommentarer av mina stora att jag såg ut som en fjortis:O, men det passar ju dig:D. Så himla kul med afrikans dans!! skulle vilja se M och hans vän…….;D
  Kram kram Storan <3<3

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Men god lördag, Storan!! 😀
   Ja, Underbart med fredag, och jag sov nog faktiskt i soffan när du skrev till mig. Så jo, trötta typer här med. Skönt med helg, hoppas ni får en bra sådan!! 🙂 <3
   Hihi, inte kan jag tänka mig att du såg ut som en sån... Min fina storan <3
   Afrikansk dans är så himla roligt och idag känns det i heela kroppen. M och E var himla söta!!
   KRAM <3 /lillan

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *