Alltså shiiit

Alltså shiiit, vilken dag det här har varit.

Fulle rulle ifrån att jag klev upp tills nu. Och nu, nu är det faktiskt helg. Det är ett som är säkert.

IMG_3648

Listan för dagen var rätt lång, men den har gått som hejsan. Jag och M har teamat grymt bra!

IMG_3638

Bland annat fick han mig att klara dagen träningspass. Det var så viidrigt jobbigt att jag nästan började fundera på varför i hela friden man håller på med såna där dumheter (”ååh,det är så härligt att träna” Skitsnack.) Men som du ser på bilden var jag jädrigt nöjd efteråt! Yeah!

IMG_3717

Lyan är skurad ifrån topp till tå och doftar vädrad och ajax och helgglad. Och inte en julpryl syns till. Det är grejer det! Och jag är så lycklig i färgen rosa att jag måste hejda mig för att inte måla väggarna i den där färgen. Typ så. Mannen stoppar mig.
IMG_3655

Efter ett gäng ärenden på stan i eftermiddag, är vi nu hemma och har snott ihop lite gott snacks som stillar vår hunger lagom att klara oss igenom matlagningen 😉

IMG_3688

Hej hej. ”hi hiii”, som lille H. 3 år, säger när man fotar honom.

IMG_3690

Paketet ifrån h&m kom himla lägligt, idag.
IMG_3693

I paketet låg bland annat detta,skitfina, kuddfodral som jag suktat efter sedan typ förra våren. Nu slog jag till. Inget rån direkt- 99 kronor! Fredagstips!

IMG_3703

…och även denna coola sport-Bh, för samma pris. (99:-). Det är ju lite så, att man får vad man betalar för, när det gäller träningskläder. Men då jag tränar så ofta, och behöver ett gäng toppar att byta emellan, för att jag inte ska vara lika fräsch som en kompost precis innan ruttningsläge, så tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt med h&m:s, annars skulle jag bli ruinerad på köpet! Ju!

IMG_3707

Listan är avprickad. Nästan helt. En punkt har jag ”råkat” stryka och en punkt jag ”råkat” missa. Ingenting att göra någonting åt. NU kör vi fredagkväll!IMG_3700

Earth, wind and fire spelas, det är fredagsmysmusik för mig. Ljusen är tända och vi smaskar på guacamole och chili-tortilla-chips.

Och helgen står för dörren. Alltså shiiit, vad nice!

JAG ÖNSKAR DIG EN MYSIG FREDAGKVÄLL!

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Cecilia

  Nu fick jag lite panik över det där med passet ju! Har fortfarande inte fixat det. Det ska väl ta runt fem arbetsdagar så jag borde klara mig även om jag gör det på onsdag. Det är det där tenta-aset som sätter stopp för allt! Jag förstår att du valde de andra punkterna. De lät mycket trevligare allihop!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Inte få panik! Du hinner, lätt! Åh! du är här nu! 😀
   Det är betydligt smartare att plugga inför tenta och sen göra pass… 😉

   Kram på dig!!

   Svara
 2. Sofen

  Alltså eran lägenhet är så vacker att jag ORKAR inte ens! Haha 🙂 Ville bara skriva det, och berätta att jag är inne här nästan varje dag och gottar mig i all din positiva energi 😉 Du verkar ha det så bra, och det glädjer mig verkligen! Sen vill jag önska dig en underbar helg, ta hand om dig. Kraam /gammkompisen

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Nämen ooh vad du är gullig som säger det! Tack 😀 och vad härligt om jag kan bistå med något, som ”gottning” av positiv energi;)

   Tack detsamma till dig, hoppas att du har det toppenbra- det känner jag på mig att du har!

   KRAM

   Svara
 3. Caroline

  Vad är det för olika träningspass och övningar som du gör? Jag blir alltid så inspirerad till att träna ännu hårdare när jag varit inne på din blogg! 🙂 så jag är ute efter ännu lite mer inspiration.

  Hoppas er dag varit fin!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   SÅ himla härligt att höra, att Du blir inspirerad!! 😀 Det glädjer mig! Jag tror nog att jag ska knåpa ihop ett inlägg om detta, inom kort! Håll utkik!

   Ha en finfin lördag!

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *