Ok?

Hej min vän!

Jag har examination på fiolen idag. Så det är en något lite smånervös typ som skriver. Men vad är det värsta som kan hända liksom? Äh! Nu kör vi! Jag säger ”Vi” så känns det bättre, ok? 😉

20121206-105834.jpg
På väg till skolan idag. Tjocksockar på…och varma kängor ifrån Canada Snow.

Vi hörs sedan!

Kram! /lillafrun

Kommentar

 1. ia

  heja dig, det kommer säkert gå bra!
  och igen: även när jag var i indien och internet var dåligt försökte jag läsa din blogg varje dag, för den är så fin och inspirerande, man blir glad och peppad av den 🙂 ’en sund själ i en sund kropp’ kanske är ett lite gammalt och fånigt uttryck, men jag tycker det passar bra på dig:) kraaam <3

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Tack fina, rara, gulliga Du!! Otroligt vad några ord ifrån en annan människa kan stärka! Ia,tack,examinationen gick bra! 😀 Ta hand om dig,braiga DU!

   Kram! <3

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *