helt enkelt

Det bara är så när det är fredag. Städdag, alltså!

Jag har ett lyxigt schema så till vida att jag  aldrig har någon lektion på fredag förmiddag, så då brukar jag alltid passa på att svassa runt med två av mina bästisar; dammsugaren och skurtrasan. Mina vänner kallar mig för ”Psykan”, då jag,när jag pratar städning,liksom går igång som om det handlade om ja inte vet jag vad jag ska dra till med för att du ska förstå. Jag älskar att städa helt enkelt. Nu är det rent och fräsch och det fullkomligt skiner i läggan. Skön känsla! 😀

Nu tänkte jag dra ut på en skön pw innan mannen kommer hem och äter lunch med mig.

 Dagens outfit: Underställ ifrån McKinley 😉 perfa!

Tjohoo för fredag!

KRAM/lillafrun

Kommentar

 1. Karin

  Jag gillar också att ha städat men vi kör nu med A och B städning i vårt stora hus. Ena veckan Astädning med dammtorkning, dammsugning, toaletter och golvtorkning. Andra veckan B städning då är det bara dammsugning och toaletterna. För att vi ska hinna/orka med annat och det fungerar faktiskt bra.

  Trevlig helg!

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Det lät ju som en toppenidé! Nu har ju vi bara en tvåa på 64 kvadrat, så det funkar med A-städning än så länge 😀

   Trevlig helg till dig med! 🙂

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *