brödbak och en himla bra grej

God morgon onsdag!

Jag unnar mig en lugn och ledig förmiddag idag. Makalöst skönt. Sitter just nu och sörplar kaffe ur stoora koppen och i ugnen gräddas två limpor. Brödet tog tvärslut idag,efter frukosten, så då var det helt enkelt läge för nytt brödbak. Detta bröd tar rätt lång tid att gräddas, men det är det enda som tar tid också, resten går så himla snabbt. Prova! HÄR har du receptet!

Att skriva sina favvo-recept i en bok och kalla den för ”min receptbok”, det är faktiskt en himla bra grej!

HA EN FIN ONSDAG!

KRAM / lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Åh vad det ser gott ut:)!
  Jag har planerat för ett brödbak här hemma på fredag när jag är ledig. Ska absolut testa detta recept.
  Tack snälla för tipset!
  Ha en super bra dag!

  Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *