jobbig liten fluga

Tjohoo, FREDAG!

-å tack gode Gud för det!

Idag har du en något piggare typ som befinner sig bakom orden. Det är fredag och då är man liksom pigg och glad i hela kroppen bara för att. Det är så.

Morgonens walk var den halaste runda jag någonsin gått. Alltså, hela Piteå är en endaste isgata. Vi gick mestadels på sidan av vägen, på det gröna (gröna?!?! November, var är snön?!) gräset. Men även där var det halt. Konstig känsla och väldigt jobbigt blev det att gå när man spänner sig i hela kroppen för att man är så rädd att ramla. M var såå nära att dratta på rumpen, men tack och lov hade han en stark fru vid sin högra sida som lyckades ta i och RÄDDA HONOM! Wööhööw säger jag bara! Mrs. Tabata visar sig 😉

NU ska jag bara sörpla i mig sista kaffeslurken, som är kall för att jag gör tusen saker samtidigt, och sen sätta igång med dagens att göra-lista. Och sen spelar jag julmusik så det står härliga till också, inte mannens favoriter precis. Samma låtar om och om och om igen, dessutom. M säger att jag är som en jobbig liten fluga som man vill slå med tidningen. Jamen då blir jag lite ledsen. Och sen fortsätter jag, på samma vis. (hihi)

Ingredienserna till morgonens frukost-smoothie!

Makalöst gott!

VI HÖRS LITE SENARE!

KRAM / lillafrun

Kommentar

 1. Sandra

  Hihi!
  Här spelas också julmusik i massor (på repeat om om igen):)
  Hjälper ju till med stämningen nu när snön inte vill infinna sig än. Hoppas hoppas den visar sig snart. Här får vi nog i och för sig vänta ett tag till.
  Önskar er en super fin fredag:)

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   hihi, heelt rätt! 😉 Å, ja jag längtar efter snön jag med!

   Tack snälla! …och detsamma till Dig!

   Svara
 2. Elin

  I hear you! Tänkte cykla ner till jobbet imorse jag! Hehe, fick kliva av cykeln efter Ankars och knata på det gröna gräset, spänd i kroppen för att inte trilla. Men snart kommer snön! Trevlig fredag lilla frun! 🙂

  Svara
  1. lillafrunsdagbok

   Ja ojojoj, det var helt galet halt! Bra att du gick istället för att cykla! hihi, ja snaaart!
   Tack detsamma min vän!:D

   Svara

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *